Bitcoin (BTC) $ 62,147.65 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,422.59 0.20%
BNB (BNB) $ 566.30 1.78%
Solana (SOL) $ 143.53 0.01%
XRP (XRP) $ 0.533126 0.11%
Cardano (ADA) $ 0.352238 0.35%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109992 0.82%
Al veya Sat Paribu

Animoca Brands’tan Minecraft’ın NFT Kararına Eleştiri

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kısa süre önce yazılım devi Microsoft’un sahibi olduğu Minecraft oyunun geliştiricisi olan Mojang Studios tarafından yapılan son açıklamada, NFT entegrasyonuna dair yeni kurallar yayınlamıştı. Bunun üzerine Animoca Brands‘ın kurucu ortaklarından Yat Siu‘dan bir eleştiri geldi.

Animoca Brands Kurucu Ortağı Minecraft’ın NFT Kararını Değerlendirdi

Kripto ve NFT girişim fonu devlerinden olan Animoca Brands‘ın kurucu ortaklarından Yat Siu, Minecraft’ın NFT yasağını “ikiyüzlü” bir hareket olarak nitelendirdi. Bununla beraber NFT’lerin tüm alanları zamanla kapsayabileceğini vurguladı.

Animoca Brands‘ın kurucu ortaklarından Yat Siu, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Genel bakış açısı, bunun ikiyüzlülük olduğu, NFT’lerin Minecraft’ta kimseye zarar vermediği, çok açık bir şekilde bir azınlığı temsil ediyor. Bu, gerçek bir zarar kanıtı kararı değil, tamamen bir görüşe dayalı bir tercih kararıydı.

Hatırlatmak gerekirse Minecraft geliştiricisi Mojang Studios yaptığı son açıklamada, NFT’lerin entegrasyonlarının kısıtlanacağını belirtti. Mojang yeni açıklamasını resmi Minecraft internet sitesinde yayınlanan bir blog gönderisinde yayımladı. 

Yazar: Sena Karakılıç

Metaverse’e Girmek Çok Değişik Bir Deneyim | Metaverse Evreninde Oyun

Melis Hazal Karagöz ve Ozan Sihay ile birlikte kendi metaverse evrenimize girip giyilebilir teknolojiler, artırılmış gerçeklik, VR, sanal gerçeklik, Metaverse’ün geleceği ve Metaverse arsaları ile ilgili keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Ayrıca Metaverse oyunu oynayarak yükseklik korkularımızı test ettik. Metaverse Evreninde Oyun Melis Hazal Karagöz programın başında Ozan Sihay‘ın teknoloji ile olan ilgisinden bahsetti. Melis Hazal ...

Bağlantıyı kopyala