Bitcoin (BTC) $ 61,902.59 0.02%
Ethereum (ETH) $ 2,414.41 0.57%
BNB (BNB) $ 562.10 1.41%
Solana (SOL) $ 142.83 0.62%
XRP (XRP) $ 0.529842 0.32%
Cardano (ADA) $ 0.349035 0.23%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108667 0.64%
Al veya Sat Paribu

Apple, Bankacılık Girişimi Credit Kudos’u Satın Aldı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Borç verenlerin daha iyi kararlar almasına yardımcı olan İngiltere merkezli bir açık bankacılık girişimi olan Credit Kudos, ABD’li teknoloji devi Apple tarafından satın alındı.

Apple, Bankacılık Girişimi Credit Kudos ile El Sıkıştı

Teknoloji devi Apple, bankacılık girişimi Credit Kudos’u satın aldı. Anlaşmaya yakın üç kişiye göre, satın alma işlemi bu hafta başlarında yapıldı. Kaynaklardan biri, Credit Kudos’un yaklaşık 150 milyon dolar değerinde olduğunu söyledi.

Credit Kudos ayrıca web sitesinde ‘Web Sitesi Kullanım Koşulları’ etiketli bir bağlantı şu anda Apple’ın kullanım koşullarını özetleyen bir sayfaya yönlendiriyor. 

apple bankacilik girisimi credit kudosu satin aldi

Credit Kudos, AlbionVC liderliğindeki bir turda en son Nisan 2020’de Covid-19 pandemisinin zirvesinde para toplayarak yaklaşık 6,5 milyon dolar topladı. Bunun yanında TriplePoint Capital, Plug and Play Ventures, Ascension Ventures’ Fair by Design fonu, Entrepreneur First ve bir dizi destekçi de yatırım yaptı.

Ayrıca Credit Kudos, İngiltere’nin açık bankacılık çerçevesi aracılığıyla sağlanan banka verilerinden özellikle işlem ve kredi sonuç verilerinden -alınan kredi başvuru sahiplerine ilişkin görüşler ve puanlar sunuyor. 

Yazar: Sena Karakılıç

Dogwifhat (WIF), PEPE’den koltuğu kaptı!

Solana tabanlı memecoin Dogwifhat, WIF fiyatındaki son yükseliş hareketinin ardından bir çok rakibini geride bıraktı. WIF, CoinGecko verilerine göre memecoin kategorisinde Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu’nun (SHIB) ardından üçüncü sıraya oturdu. En büyük kripto para Bitcoin yeni rekorlara imza atmakta zorlanırken memecoinler zirveden zirveye koştu. Solana ağının en büyük şaka temalı altcoini Dogwifhat, Pazar sabahı ...

Bağlantıyı kopyala