Bitcoin (BTC) $ 61,864.58 0.74%
Ethereum (ETH) $ 2,403.77 0.94%
BNB (BNB) $ 561.28 0.95%
Solana (SOL) $ 141.78 1.27%
XRP (XRP) $ 0.529598 0.93%
Cardano (ADA) $ 0.347451 1.13%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108484 1.09%
Al veya Sat Paribu

Apple’ın AR/VR Ürünü Hakkında Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Teknoloji devi Apple’ın bu yıl içinde tanıtması beklenen yeni ürünlerin listesi sızdırıldı. Sızdırılan Apple ürünleri arasında, Apple’ın bir süredir üzerinde çalıştığı AR/VR ürünü de bulunuyor.

Apple AR/VR Ürünü Bu Yıl Tanıtılıyor

Apple’a yakınlığıyla bilinen Mark Gurman, Apple’ın bu yıl içerisinde tanıtacağı yeni ürünlerinin listesini ve ürünlerin özelliklerini paylaştı. Paylaşılan yol haritasına göre Apple bu yıl içinde M2 ve M2 Pro işlemciye sahip Mac mini modelleri, M2 Pro işlemcili 14 inç ve 16 inç MacBook Pro modelleri ve M2 işlemcili AR/VR ürünü tanıtacak.

Kısa bir süre önce düzenlenen WWDC 2022 etkinliğinde Apple yeni ARM tabanlı işlemcisi olan M2 işlemcisini ve bu işlemciden güç alan yeni MacBook Air modelini tanıtmıştı. Apple’ın bu yıl içerisinde tanıtacağı ürünleri sızdıran Mark Gurman, bazı ürünlerin “hala erken geliştirme aşamasında” olduğunu söyledi.

applein ar vr urunu hakkinda yeni detaylar ortaya cikti 2

Gurman, Apple’ın A14 işlemcili ve artırılmış 4 GB RAM’li yeni bir Apple TV modeli olmak üzere bu yıl içinde ve sonrasında çıkartmayı planladığı ürünleri paylaştı. Aktarılanlara göre Apple’ın uzun bir süredir üzerinde çalıştığı AR/VR gözlüğü, Apple’ın en güçlü işlemcisi olan M2 işlemcisinden güç alacak ve 16 GB RAM ile birlikte gelecek. Apple’ın AR/VR gözlüğünü bu yıl içerisinde duyurması beklenirken, tedarik zincirlerinde yaşanan sorunlar nedeniyle ürünün tanıtımının 2023 yılının ilk çeyreğine de sarkma ihtimali bulunuyor.  

Yazar: Burak Köse

Satoshi döneminden hareket eden Bitcoin’ler piyasayı nasıl etkiler?

BTCHaber TV’nin yayınında, kripto dünyasında dikkat çeken gelişmeler ele alındı. Paribu Araştırma İçerikleri Yöneticisi Nergis Karababa’nın konuk olduğu programda, özellikle Satoshi Nakamoto döneminden kalan Bitcoinlerin hareketi büyük ilgi gördü. Bu eski Bitcoinlerin yıllar sonra farklı cüzdanlara aktarılması, piyasada önemli bir hareketliliğin habercisi olarak yorumlanıyor. Robinhood’tan şaşırtıcı rapor Yayında ayrıca Robinhood’un ikinci çeyrek finansal raporlarına da ...

Bağlantıyı kopyala