Bitcoin (BTC) $ 62,208.67 1.43%
Ethereum (ETH) $ 2,415.27 1.82%
BNB (BNB) $ 562.42 2.36%
Solana (SOL) $ 143.19 1.93%
XRP (XRP) $ 0.531132 1.94%
Cardano (ADA) $ 0.352278 0.27%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109272 1.37%
Al veya Sat Paribu

Apple’ın Steve Jobs Eşyaları Müzayedesinde NFT Detayı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Apple‘ın dünkü lansmanının ardından bir hamle de NFT alanında geldi. Satışa çıkarılan Steve Jobs eşyaları müzayedesinde NFT öge detayı göze çarptı.

Teknoloji devi, dün son ürünlerini tanıttığı bir sunum gerçekleştirmişti. Bununla beraber, efsane CEO Steve Jobs’a ait eşyaları müzayede ile meraklılarına kavuşturacak.

Apple’ın doğuşundan evde bilgisayar kullanımı ve video oyunlarına kadar birçok temadan ürünler, 17 Mart’ta sona erecek bir açık artırmada satışa sunuldu.

Steve Jobs Devrimi: Engelbart, Atari ve Apple” müzayedesinin fiziksel ve dijital içerikleri koleksiyonerleri heyecanlandırdı.

Steve Jobs Eşyaları Müzayedesinde NFT Öne Çıkıyor

Açık artırma, lise fotoğrafları ve Jobs’un çalışmalarıyla ilgili birçok ögeyi içeriyor. Atari‘deki bir iş için doldurduğu ve aynı zamanda bir NFT olarak gelecek başvuru da bu müzayedenin öne çıkan parçası oldu. Daha önce satışa sunulan token, 23 bin dolara satılmıştı.

applein steve jobs esyalari muzayedesinde nft detayi1

Müzayedeyi yürüten RR Auction’ın başkan yardımcısı Bobby Livingston da satış hakkında bir açıklama yaptı.

“Steve çok fazla şey imzalamazdı. Nesneleri imzalamayı sevmezdi. Bu yüzden imzası çok nadirdir. Aslında koleksiyoncuların ilgilendiği en nadir imzalardan biridir. Yani ne zaman Steve’in imzasıyla bir şey çıksa, Gelişmekte olan teknolojilere odaklanan Wired dergisinin genel yayın yönetmeni Steven Levy, çok paraya mal oluyor” dedi.

Yazar: Hasan Selçuk Turan

Ya Trump gelirse?

Cumartesi gününden bu yana tüm dünyanın gözü ABD’de. Donald Trump’a düzenlenen suikast girişimi sonrası hem Kasım ayında yapılacak başkanlık seçimi ihtimalleri hem de marketin vereceği tepkiler incelenmeye değer. Biz de Trump’ın seçilmesi durumunda ABD’yi, dünyayı, kripto piyasasını neler bekliyor anlamaya çalışalım. Öncelikle dünyada kimler bu olayı nasıl yorumlamış ona bakalım. Reuters, Sky News, CNBC, NY ...

Bağlantıyı kopyala