Bitcoin (BTC) $ 62,171.66 0.97%
Ethereum (ETH) $ 2,420.61 1.24%
BNB (BNB) $ 564.24 2.04%
Solana (SOL) $ 144.60 2.89%
XRP (XRP) $ 0.534984 1.51%
Cardano (ADA) $ 0.355407 1.06%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109398 0.83%
Al veya Sat Paribu

Archway Finansman Turu 21 Milyon Dolar Fon Toplandı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Cosmos blockchain’i tabanlı bir protokol olan Archway finansman turu, 21 milyon dolar fona ulaştı. Tohum Tur, Archway‘e katkıda bulunan Phi Labs, kripto yatırım firmaları CoinFund ve Hashed tarafından ortaklaşa yürütüldü.

Phi Labs kurucusu Griffin Anderson, şirketin yeni sermayeyi, üçüncü taraf geliştiricilerin protokolü geliştirmesini kolaylaştırmak için yazılım geliştirme araçları oluşturmak için kullanacağını söyledi. Phi Labs ayrıca Archway’e katkıda bulunmaya devam edecek.

Finansman turundaki diğer katılımcılar arasında Blockchain Capital, Wintermute, Figment, Chorus One, stake.fish, Lemniscap, Hypersphere Venture ve Cosmostation yer aldı.

Archway Finansman Turu Protokolün Farkını Gösterdi

Ağ üzerinde inşa edilen merkezi olmayan uygulama (dapp) geliştiricilerini ödüllendiren Archway, Cosmos’a giden bir rampa görevi görüyor.

Cosmos, 38 farklı blockchain‘e, ekosistem üzerine inşa edilmiş 250’den fazla projeye sahip. Ayrıca Cosmos’un 100 milyar doların üzerinde dijital varlığı mevcut.

CoinFundn müdürü Billy Dishman, Phi Labs’ın tokenomik ve geliştirici ödüllerine odaklandığını ve “herhangi bir akıllı sözleşme platformunun can damarı olan bu bileşene gerçekten dikkat ettiğini” söyledi.

Archway, yerel ARCH token‘ını, ağa getirdikleri kullanım miktarıyla orantılı olarak dapp’lere tahsis ediyor.

Yazar: Hasan Selçuk Turan

Birebir Sanat ile NFT Koleksiyonları Arasındaki Fark Nedir?

Cem Güventürk’ün sunumuyla gerçekleşen “Sanatın NFT Hali” programının yeni bölüm konuğu Ecem Dilan Köse oldu. Ecem Dilan Köse ile dijital enstalasyonu, Blockchain‘i anlamayı, NFT‘nin geleceğini ve NFT‘nin sanata kattığı diğer kavramları konuşuldu. Neler Konuşuldu? Cem Güventürk, Ecem Dilan Köse’ye Blockchain ve NFT ile tanışma sürecinin nasıl olduğunu sordu. Köse ise şu şekilde cevap verdi: Ben ...

Bağlantıyı kopyala