Bitcoin (BTC) $ 62,249.68 0.08%
Ethereum (ETH) $ 2,430.47 0.74%
BNB (BNB) $ 563.70 0.42%
Solana (SOL) $ 144.43 0.88%
XRP (XRP) $ 0.532305 0.19%
Cardano (ADA) $ 0.350468 0.54%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109869 0.74%
Al veya Sat Paribu

Argentine Football Association Fan Token (ARG) Nedir?

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 3 dk

Paylaş:

Argentine Football Association Fan Token (ARG), Arjantin Milli Takımı’nın resmi taraftar token’ıdır.

Argentine Football Association Fan Token (ARG) Token Nedir?

Argentine Football Association Fan Token (ARG), taraftarlar ile kulüp arasındaki etkileşimi artırmak amacı ile çıkarılmıştır. Arjantin Millî takımının resmi fan token’ıdır. Argentine Football Association Fan Token (ARG), Arjantin Futbol Federasyonu ve Socios.com işbirliği ile 11 Haziran 2021 tarihinde satışa çıkarılmıştır.

Fan Token’lar son dönemlerde oldukça popüler hale gelmiştir. Kulüpler ile taraftarlar arasında bir köprü görevi üstlenen fan token’lar birçok ülkede spor kulüpleri tarafından oluşturulmaktadır. Bunlardan biri olan Argentine Football Association Fan Token (ARG) da Arjantin Milli takımına aittir ve Chiliz altyapısında çalışmaktadır.

Argentine Football Association Fan Token (ARG) sahipleri, kulüplerine destek olurken bir yandan token’ın sağladığı avantajlardan yararlanmaktadır. Futbol tutkunları, Argentine Football Association Fan Token (ARG) ile hem yatırımlarını değerlendirmekte hem de takımlarına destek olmanın sevincini yaşamaktadır. Argentine Football Association Fan Token (ARG), madenciliği yapılan bir token türü değildir. Yalnızca Socios üzerinden oynanan ödül oyunları ile token kazanılabilmektedir.

Argentine Football Association Fan Token ARG

Argentine Football Association Fan Token (ARG) Avantajları

Argentine Football Association Fan Token (ARG) sahipleri, takımlarına destek olurken aynı zamanda yatırımlarını da değerlendirmektedir. Ayrıca futbol tutkunları, Argentine Football Association Fan Token (ARG) sayesinde birçok avantaja da sahip olmaktadır. Argentine Football Association Fan Token (ARG), yatırımcılarına milli takım ürünlerinde ve maçlarında indirimler, imzalı ürünler ve özel organizasyonlara katılabilme gibi farklı birçok avantajı da sunmaktadır.

Argentine Football Association Fan Token (ARG) Token Nasıl Alınır?

Argentine Football Association Fan Token (ARG) satın almak isteyen futbol tutkunları için, Socios App ve Chiliz.net’ten satın alım yapılabilmektedir. Socios App’ten ARG Fan Token almak için yapılması gerekenler;

  • Socios app indirilir, uygulamadan üyelik oluşturulur ve kimlik doğrulanır.
  • Taraftar token’lar yalnızca CHZ adı verilen kripto para birimi ile alınmaktadır. Bu sebeple, ödeme tercihine göre anasayfada yer alan CHZ yükle ya da cüzdan kısmına tıklanır.
  • Satın almak istenilen miktar girilir. Satın alınan CHZ kısa bir süre sonra hesaba yatar.
  • Bu işlem sonrasında anasayfada bulunan Piyasa bölümüne girilir ve ARG/CHZ sütununa tıklanır. Satın al kısmında alınmak istenen ARG Token adedi girilir.
  • Satın alma emri işlem sırası geldiğinde gerçekleşir ve satın alınmış olur.
  • Chiliz.net’ten ARG Fan Token satın almak için gerekenler;
  • Chiliz.net web adresinden ya da mobil uygulamasından üyelik oluşturulur.
  • Doğrulama işlemleri gerçekleştirilir.
  • Bütçeye göre para yüklenir ve piyasa sekmesinden Argentine Football Association Fan Token (ARG) seçilir.
  • Satın alınmak istenilen miktar yazılır ve Argentine Football Association Fan Token (ARG) satın alınır.

Ayrıca, Chiliz, Gate.io, Paribu ve OKX üzerinde Argentine Football Association Fan Token (ARG) alım satımı yapılmaktadır.

Yazar: Nurseli Firat

Bitcoin ATM’leri gözden düşüyor: Bir devrin sonu mu?

2023 yılının Temmuz ayından bu yana ilk kez dünya çapında Bitcoin ATM’lerinin sayısında azalma görüldü. Makroekonomik durum, kara para aklama, yasa dışı işlemler ve ilgi kaybı, Bitcoin ATM’lerinin gözden düşmesine katkı sağladı. Cointelegraph’ın yapmış olduğu bir habere göre, dünya genelinde Bitcoin ATM’lerine yönelik ilgi kaybı yaşanıyor. Bitcoin ATM’leri, küresel çapta 38.000 sınırına yaklaştı. ABD’de 31.089 ...

Bağlantıyı kopyala