Bitcoin (BTC) $ 61,956.60 0.27%
Ethereum (ETH) $ 2,417.87 0.04%
BNB (BNB) $ 562.82 0.80%
Solana (SOL) $ 142.65 0.54%
XRP (XRP) $ 0.530657 0.28%
Cardano (ADA) $ 0.349755 0.91%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108762 0.19%
Al veya Sat Paribu

Argo Blockchain, Intel Madencilik Yongaları ile Hash Oranını Yükseltti

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Bitcoin madencisi Argo Blockchain, Intel madencilik yongalarını kullanması ile 2022 hash oranını saniyede 5,5 exahash’a (EH/s) yükseltti. Argo Blockchain, resmi Twitter hesabı üzerinden konu ile ilgili olarak şu paylaşımı yaptı:

Argo Blockchain, Hash Oranını 5,5 Exahash’a Yükseltti

Argo Blockchain’in CEO Peter Wall yaptığı açıklamada konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Helios’taki madencilik operasyonlarımızın, Intel’in yeni nesil Blockscale ASIC çiplerini kullanan özel madencilik makinelerinin geliştirilmesiyle birlikte Mayıs ayında başlaması bekleniyorken, Argo, hissedarlarımıza sunmaya odaklanarak büyümesini sürdürmek için iyi bir konumda.

Intel kısa süre önce madencilere piyasadaki çoğu modelden daha verimli madencilik teçhizatı sunacak olan “Intel Blockscale ASIC” adlı ikinci nesil Bitcoin madencilik çipini piyasaya sürdü. Bitcoin madencileri Argo Blockchain, Hive Blockchain ve Griid Infrastructure ile Block (eski adıyla Square), yeni Intel Blockscale ASIC’i alan ilk müşteriler arasında yer alıyor.

Argo Blockchain ayrıca Dickens Country, Tex.is’deki Helios projeleri için 800 MW’a kadar olan kapasitesinin ilk 200 megavatının (MW) Mayıs ayında faaliyete geçmesinin beklendiğini söyledi. 

Yazar: Sena Karakılıç

Litecoin Mining (Madenciliği) Nedir?

‘Litecoin mining’ ya da Türkçe adıyla ‘Litecoin madenciliği’, bir işlem bloğunun Litecoin blokzincirine işlenmesidir. Litecoin’in kısaltması LTC’dir. Litecoin (LTC), eski bir Google çalışanı olan Charlie Lee tarafından geliştirilen ve Peer-to-peer (P2P) teknolojisi odaklı, açık kaynaklı ve merkezi bulunmayan bir kriptopara platformudur. İlk defa 7 Ekim 2011 tarihinde kullanıma sunulan Litecoin, Bitcoin’den sonra kriptopara platformuna yelken açan ilk coin’dir. Litecoin için temel olarak Bitcoin ...

Bağlantıyı kopyala