Bitcoin (BTC) $ 62,085.63 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,416.00 0.14%
BNB (BNB) $ 563.17 1.24%
Solana (SOL) $ 142.66 0.58%
XRP (XRP) $ 0.529448 0.94%
Cardano (ADA) $ 0.350905 0.36%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109523 0.06%
Al veya Sat Paribu

Ark Invest CEO’su Cathie Wood’dan Bitcoin Fiyatı için Tahmin!

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto para borsasındaki dalgalanmalar devam ediyor. Borsanın en değerli para birimi olan Bitcoin için birçok önemli isim, önemli tahminlerde bulunuyor. Bu tahminlerden bir yenisi de Ark Invest CEO’su Cathie Wood tarafından geldi. Wood, önümüzdeki 5 yıl içinde Bitcoin fiyatı ile ilgili iddialı bir tahminde bulundu.

Cesur olarak değerlendirilen bu fiyat tahmininin yanında Wood, Ethereum‘u da övmeyi ihmal etmedi.

Ark Invest CEO’su Cathie Wood: 5 Yılda 500 bin Doları Görür

Ark Invest CEO’su Cathie Wood, ew York’taki SALT fintech konferansında CNBC sunucusu Andrew Ross Sorkin’in sorularını yanıtladı.

Wood’un biraz cesur bir tahmin yaptığını söylemiştik. Zira, Wood’a göre, Bitcoin fiyatı önümüzdeki 5 yılda 10 kat artacak. Wood’un tahmini, 500 bin dolar seviyesine geleceği yönünde.

ark invest ceosu cathie wooddan bitcoin fiyati icin tahmin 2

Yönetici, elinde sadece bir kripto para olsaydı, bunun Bitcoin olacağını söyledi. Bunun sebebiyse ülkeler tarafında yasal olarak kabul edilmeye başlanması. Ayrıca Wood, Ether’de de büyük bir çıkış bekliyor.

Ark Invest’in portföyüyle ilgili de konuşan Wood, Ark’un muhtemelen yüzde 60 Bitcoin, yüzde 40 Ethereum’dan oluşan bir portföye sahip olabileceğini söylesi. Ayrıca, PoS’a geçişin başlaması nedeniyle şirketin, Ethereum’a daha fazla güvenliğini de sözlerine ekledi. Merkezi olmayan finansın (DeFi) da oldukça ilginç olduğuna değinen Wood, özellikle geleneksel finansı bozabilme yeteneğine sahip olduğundan bahsetti.

Yazar: Hazal Orta

Herkes bu altcoin’leri konuşuyor: X’e damga vurdular!

Zincir üstü veri platformu AltsDaddy, son bir ayda X’te en çok konuşulan 10 altcoin’i derledi. Listede yer alan kripto paralar şaşırttı. Kripto para piyasası, hareketli bir dönemden geçiyor. Bitcoin ve Ether tarafında belirsizlik hakim olsa da altcoin’lerde ayrışmalar gözlemlendi. Başta memecoin‘ler olmak üzere birçok altcoin, önemli direnç seviyelerini aşarak sansasyonel yükselişlere imza attı. Boğa koşusu ...

Bağlantıyı kopyala