Bitcoin (BTC) $ 61,956.60 0.27%
Ethereum (ETH) $ 2,417.87 0.04%
BNB (BNB) $ 562.82 0.80%
Solana (SOL) $ 142.65 0.54%
XRP (XRP) $ 0.530657 0.28%
Cardano (ADA) $ 0.349755 0.91%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108762 0.19%
Al veya Sat Paribu

Asya’nın En İyi Kripto Cüzdanı, BitKeep Wallet Saldırıya Uğradı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto şirketlerine yapılan hack saldırıları artmaya devam ediyor. Son olarak Asya’nın en iyi kripto cüzdanı olan BitKeep Wallet, bilgisayar korsanlarının saldırısına uğradı.

BitKeep Wallet Kayıpları 1 Milyon Doları Aştı

Asya’nın en iyi kripto cüzdanı olarak nitelendirilen BitKeep Wallet, hack saldırısına uğradı. Saldırıyı Blockchain güvenlik ve veri analizi şirketi PeckShield açıkladı.

PeckShield, bilgisayar korsanlarının büyük bir ihtimalle cüzdan, takas, NFT pazarını ve merkezi olmayan uygulama (Dapp) tarayıcısını tek bir yerde entegre eden çok zincirli cüzdanın bir takas / yönlendiricisinden yararlandıklarını etkiliyor.

Cüzdan kullanıcılarının, varlıklarında daha fazla kayıp yaşamamak için cüzdan iznini iptal etmeleri önerildi. Bu cüzdanı PeckShield’in Revoke.Cash platformuna bağlayarak ve kayıtlı olmayan token’lar da dahil olmak üzere cüzdanın tüm token’lar için onayları kaldırma ile yapılıyor.

asyanin en iyi kripto cuzdani bitkeep wallet saldiriya ugradi 2

Son olarak PeckShield, saldırgan ya da saldırganların, BNB Blockchain ağı üzerinden 190’dan fazla token aktardığı hack işlemlerinden birini vurguladı. BitKeep Wallet, Bitcoin, Ethereum ve Polygon dahil olmak üzere 70’in üzerinde ana Blockchain ağlarını destekliyor. Son olarak BitKeep Wallet’ın 6 milyonun üzerinde kullanıcı sayısı olduğu belirtiliyor.

Yazar: Burak Köse

MetaMask’e Moonriver Ağı Nasıl Eklenir?

Bu yazımızda Kusama ağı üzerinde geliştirilen Ethereum uyumlu bir parachain olan Moonriver’ı MetaMask cüzdanınıza nasıl ekleyeceğinizi görsellerle destekleyerek anlatacağız. Moonriver MetaMask’a Nasıl Eklenir Moonriver, Kusama ağı üzerinde, Substrate ve Polkadot’un arkasındaki aynı ekip tarafından neredeyse aynı kod tabanı kullanılarak oluşturulmuş Ethereum uyumlu, akıllı bir sözleşme paraşütüdür. Geliştiriciler için birlikte çalışabilir ve ölçeklenebilir bir çerçeve sağlamak ...

Bağlantıyı kopyala