Bitcoin (BTC) $ 61,956.60 0.27%
Ethereum (ETH) $ 2,417.87 0.04%
BNB (BNB) $ 562.82 0.80%
Solana (SOL) $ 142.65 0.54%
XRP (XRP) $ 0.530657 0.28%
Cardano (ADA) $ 0.349755 0.91%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108762 0.19%
Al veya Sat Paribu

Atari, Token Ortaklığını Sona Erdirdiğini Açıkladı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Oyun dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan Atari, ICICB Group ve iştirakleri ile olan tüm lisans anlaşmalarını feshettiğini açıkladı. Yapılan açıklamaya göre artık ICICB, Atari’yi veya markalarını temsil yetkisine sahip değil. ATRI token ortaklığının feshedilmesinin ardından token fiyatı da önemli derecede değer kaybetti.

Atari, Token Ortaklığını Sona Erdirdi! ATRI Düştü

Atari ve ICICB arasında bir token ortaklığı bulunuyordu. Ancak, Atari son yaptığı açıklamayla bu ortaklığı feshettiğini açıkladı. Atari açılmasında şu sözlere yer verdi:

“Artık ATRI token ya da Atari ile ilgili rehberlik ve bilgi içeriklerine güvenilmemelidir”

atari token ortakligini sona erdirdigini acikladi 2

Söz konusu ortaklık girişimi sona ermiş olsa da Atari, blok zinciri girişimlerinin potansiyeli konusunda hevesli. Şirket, stratejik girişimle ve ortaklıklar kurmaya devam edecek. Bu kapsamda şirket, oyun, topluluk ve yardımcı programa odaklanan yeni bir token oluşturacak ve bunu yalnızca kendi yönetecek. Atari, ATRI token tutanları da değişime dahil edecek. Katılmak isteyenlerin ATRI tokenlerini değişim sırasında sunması gerekecek. Yalnızca anlık görüntü itibariyle cüzdanlarda bulunan ve anlık görüntüde yaklanan eşdeğer miktarlarda bulunan tokenler geçerli olacak.

CoinGecko’nun verilerine göre, ATRI token haberlerin ardından yüzde 30’dan fazla değer kaybetti.

Yazar: Hazal Orta

Coinbase, FTX Europe’u satın alma planları yapıyor

ABD’nin en büyük kripto para borsası Coinbase, yurt dışındaki türev işlerini genişletme kapsamında FTX Europe’u satın almak için zemin yokladı. Fortune’un incelediği belgelere göre borsa, FTX’in geçtiğimiz yılın kasım ayındaki iflasının ardından, şirketin Avrupa’daki varlıklarını satın almayı gündemine aldı. Satın alma görüşmelerinin hiçbir zaman ileri seviyeye geçmediği ifade edilse de bu durum, Coinbase’in Avrupa’ya dair ...

Bağlantıyı kopyala