Bitcoin (BTC) $ 61,864.58 0.74%
Ethereum (ETH) $ 2,403.77 0.94%
BNB (BNB) $ 561.28 0.95%
Solana (SOL) $ 141.78 1.27%
XRP (XRP) $ 0.529598 0.93%
Cardano (ADA) $ 0.347451 1.13%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108484 1.09%
Al veya Sat Paribu

Audius’tan, Metaverse’de Bir Radyo İstasyonu!

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Metaverse alanına olan ilgi her geçen gün artıyor. Bu kez Blockchain tabanlı müzik paylaşım platformu Audius, DeFi Land ortaklığı ile Metaverse’de bir radyo istasyonu kurduğunu duyurdu.

Audius Metaverse’de Bir Radyo Binası Kuruyor

Söz konusu olan radyo binası aktarılan bilgilere göre; çiftçilik simülasyonu çerçevesinde oluşturuluyor. Ayrca DeFi Land’in lansmanının önümüzdeki haftalarda duyurulması bekleniyor. Bunun yanında hatırlatmak gerekirse; DeFi Land, Eylül ayında Animoca Brands ve Alameda Research liderliğindeki bir turda 4.1 milyon dolarlık bir yatırım almıştı. Konu ile ilgili olarak DeFi Land kurucusu DFL Erwin şunları söyledi:

DeFi Land ile, merkeziyetsiz finansa dahil olmanın yeni bir yolunu buluyor, alana yeni bir bakış açısı getiriyoruz. Bunun gibi entegrasyonlar, daha kolay ve daha dostça bir katılım için benzersiz bir kullanıcı deneyimi sundukları için benimsenme için çok değerlidir ve bundan sonra ne olacağını görmek için sabırsızlanıyoruz.

audiustan metaversede bir radyo istasyonu

Ayrıca belirtmek gerekirse; yapılan bu hamle ile kullanıcılar oyunu oynarken, Audius kitaplığındaki şarkılardan herhangi birini dinleyebilecek. Bilindiği gibi Audius daha önce, popüler sosyal medya uygulaması TikTok ile bir ortaklık yapacaklarını duyurmuştu.

Yazar: Sena Karakılıç

Polygon, NFT İçerik Platformu Cere Network’ü Satın Alacak

Kripto dünyası yeni satın alımlar ile büyümeye devam ediyor. Özellikle son dönemde kripto şirketlerine yapılan yatırım ve iş birliklerinde gözle görülür bir artış görüyoruz. Son olarak popüler projelerden birisi olan Polygon, NFT odaklı bir içerik şirketi Cere Network‘ü satın alıyor. Cere Network, NFT İçerik Ürünü DaVinci’yi Polygon Ağında Başlattı Merkeziyetsiz bir bulut protokolü olan Cere Network, DaVinci’nin ...

Bağlantıyı kopyala