Bitcoin (BTC) $ 62,022.62 0.19%
Ethereum (ETH) $ 2,420.77 0.00%
BNB (BNB) $ 563.80 0.93%
Solana (SOL) $ 143.28 0.22%
XRP (XRP) $ 0.532219 0.01%
Cardano (ADA) $ 0.350931 0.52%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109061 0.24%
Al veya Sat Paribu

Auros Global, Maple Finance Borcunu Yeniden Yapılandırdı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Bir dönemlerin en büyük kripto para borsalarından birisi olan FTX’in ani iflası, irili ufaklı pek çok kripto şirketini olumsuz etkilemişti. Bu şirketlerden birisi olan Auros Global, Maple Finance’e olan ödemelerini kaçırmıştı. Auros Global, kredi ödemeleri hakkında yeni bir açıklama yaptı.

Auros Global, Kredi Borcunu Yapılandırmaya Gitti

İflas eden kripto para borsası FTX’in çöküşünden etkilenen kripto şirketleri arasında yer alan Auros Global’in öncelikli alacaklısı konumunda olan M11 Credit, yaptığı son açıklamada, Blockchain tabanlı borç verme platformu olan Maple Finance üzerindeki ödenmemiş kredi borcu hususunda yeniden yapılandırmaya gidildiğini açıkladı.

auros global maple finance borcunu yeniden yapilandirdi 2

Auros Global’in 20 Aralık 2022 itibariyle, Maple Finance üzerindeki M11 Credit tarafından yönetilen iki kredisinde ödenmemiş 18 milyon dolarlık bir borcu bulunuyordu. Konu hakkında geçtiğimiz aylarda açıklama yapan Auros Global, FTX kripto para borsası üzerindeki dondurulmuş fonlar sebebiyle likidite sorunları yaşadığını belirtmiş ve Kasım 2022 sonu itibariyle kredi ödemelerini kaçırmıştı. Şirket yaşadığı bu zor durumun ardından aralık ayının sonlarında geçici tasfiyeye girdi.

M11 Credit tarafından yapılan açıklamada, Auros’un ödenmemiş kredi borcunun yüzde 55’inin yeni dönemde ödendiği belirtildi. Şirketin, kalan kredi ödemelerinin yüzde 40’ı 90 günlük üç döngüde yıllık yüzde 8.64 faizle yeniden yapılandırılırken, diğer kısım ise 90 gün vadeli olarak sıfır faizle yapılandırılmış oldu.

Yazar: Burak Köse

Arjantin Merkezli Uala, Bitcoin ve Ether Ticareti Başlattı

Arjantin’de kripto şirketleri, kullanıcılarına yeni hizmetler sunmaya devam ediyor. Arjantinli fintech şirketi Uala, kullanıcılarına Bitcoin ve Ether ticaret özelliği sunduğunu açıkladı. Uala’dan Bitcoin ve Ether Ticaret İmkanı Arjantin merkezli bir fintech şirketi olan Uala, müşterileri için Bitcoin (BTC) ve Ether (ETH) ticareti sunmaya başladı. Uala’nın bu yeni hizmeti, ilk olarak birkaç bin kullanıcıya sunulacak. Uala’daki ...

Bağlantıyı kopyala