Bitcoin (BTC) $ 61,902.59 0.02%
Ethereum (ETH) $ 2,414.41 0.57%
BNB (BNB) $ 562.10 1.41%
Solana (SOL) $ 142.83 0.62%
XRP (XRP) $ 0.529842 0.32%
Cardano (ADA) $ 0.349035 0.23%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108667 0.64%
Al veya Sat Paribu

Axie Infinity ve CyberKongz’den ortak NFT girişimi

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Axie Infinity’nin oluşturucusu olan Sky Mavis, NFT koleksiyonu CyberKongz ile birlikte yeni bir ödül programını duyurdu. Bu program kapsamında, popüler Blockchain oyununun nadir NFT’lerine sahip olan oyuncular, yeni bir NFT koleksiyonundan ödüller kazanacaklar.

CyberKongz ve Sky Mavis’ten Önemli Ortaklık

Axie Infinity’nin yapımcısı olan Sky Mavis, NFT koleksiyonu CyberKongz ile bir iş birliği başlattığını ve bu ortaklık kapsamında bazı web3 oyuncularına dijital varlıklarla teşvikler verileceğini açıkladı.

CyberKongz, 27 Temmuz’da Genkai isimli yeni bir NFT koleksiyonunu duyuracak. Bu koleksiyon, Sky Mavis’in popüler kripto oyunu Axie Infinity için kullandığı Ethereum‘un yan zinciri Ronin’de basılan tokenlerden bazılarını içeriyor.

Şirketten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Genkai, anime etkili bir sanat koleksiyonu olup CyberKongz markasının yeni sürümüdür.

Bununla birlikte mint’in toplamda 20.000 token arzı bulunuyor ve bu tokenlerin 4.000’i Sky Mavis’in kendi NFT pazarı olan Mavis Market aracılığıyla Ronin’de kullanılabilir olacak.

Son olarak Sky Mavis, her Mystic Axie sahibinin, sahip oldukları her Mystic Axie için bir Genkai NFT’si kazanacağını ifade etti. Mystic Axie, Axie Infinity NFT’sinin daha nadir bir versiyonu olarak karşımıza çıkıyor.

Yazar: Burak Köse

ÖZEL RÖPORTAJ: Bybit, Türkiye pazarı hakkında ne düşünüyor?

Kripto varlık düzenlemesinin geçtiğimiz haziran ayında yasalaşmasının ardından Türkiye’de faaliyet göstermek isteyen kripto para borsaları için oyunun kuralları bir hayli değişmiş vaziyette. Sermaye Piyasası Kurulu’nun (SPK) tek merci olarak konumlandırıldığı yeni yasa, kripto para borsalarına uymaları gereken birçok yeni düzenlemeyi şart koşuyor. Yasanın etkileri ise hızlıca kendini göstermeye başlamış durumda. Türkiye’de yerleşik ofisi olmayan kripto ...

Bağlantıyı kopyala