Bitcoin (BTC) $ 62,022.62 0.19%
Ethereum (ETH) $ 2,420.77 0.00%
BNB (BNB) $ 563.80 0.93%
Solana (SOL) $ 143.28 0.22%
XRP (XRP) $ 0.532219 0.01%
Cardano (ADA) $ 0.350931 0.52%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109061 0.24%
Al veya Sat Paribu

Bakkt Hissesi, NYSE’de İşlem Görecek! Tarih Verildi

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Intercontinental Exchange (ICE) bir açıklamada bulundu. ICE, önde gelen kripto para platformu Bakkt‘ın “18 Ekim’den” itibaren halka açık bir şirket olarak New York Menkul Kıymetler Borsası’nda (NYSE) işlem görmeye başlayacağını açıkladı.

ICE yaptığı açıklamada, dijital varlık platformu Bakkt Holdings’in VPC Impact Acquisition Holdings ile birleşmesini tamamladığını duyurdu. Ayrıca New York Menkul Kıymetler Borsası’nda işlem görmeye başlayacak olan Bakkt; “BKKT” kodunu kullanacak.

bakkt nysede islem gormeye baslayacak 2

Bakkt’ın NYSE ile Anlaşması

Bakkt, New York Menkul Kıymetler Borsası’nın çatı şirketi Intercontinental Exchange tarafından 2018 yılındaki ayı piyasasında faaliyetlerine başladı. Ayrıca Bakkt ilk olarak Ocak ayında özel amaçlı satın alma şirketi (SPAC) VPC ile birleşme yoluyla halka açılma planlarını açıklamıştı. anlaşmanın toplam değeri ise yaklaşık 2,1 milyar dolardı.

Geçtiğimiz günlerde kullanıcıların kripto harcamalarını sağlayan bir pazar yeri olan Bakkt, Google ile yaptıkları ortaklıkla birlikte, ödeme gerçekleşmeden önce kripto bakiyesinin fiat paraya dönüştürüleceğini açıklamıştı.

Bakkt, ayrıca Google Cloud tarafından sağlanan bulut hizmetlerini de kullanacağını belirtmişti.

Haberin detaylarını buradan inceleyebilirsiniz.

Yazar: Sena Karakılıç

Etiyopya’dan Kripto Borsalarına Yeni Düzenleme

Kripto para borsaları artık hükümetler tarafından daha sıkı bir denetime tabii tutuluyor. Kripto para birimlerinin yaygınlaşmaya başladığı Etiyopya’da kripto borsaları için yeni bir kural getirildi. Etiyopya’da Kripto Borsaları Artık Siber Güvenlik Ajansına Kayıt Olacak Ortaya çıkan yeni bir rapora göre Etiyopya’da faaliyet gösteren kripto para birimi hizmet sağlayıcılarının artık ülkenin Bilgi Ağı Güvenlik İdaresi (INSA) ...

Bağlantıyı kopyala