Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

Balinalar, Son 2 Haftada 75 Milyon Dolarlık UNI Satın Aldı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto para piyasası tam toparlandı derken haftaya tekrar düşüşle başladı. Başta lider kripto para birimi olmak üzere birçok altcoinde düştü. Bu düşüşü fırsat olarak gören balinalar büyük miktarda kripto para satın almaya başladı.

Balinalardan Uniswap (UNI) Atağı

Santiment verilerine göre, büyük Uniswap balinaları son 16 günde varlıklarına 10 milyondan fazla UNI daha ekledi. Bu dönemde tokenin fiyatında yüzde 25 artış yaşandı.

balinalar son 2 haftada 75 milyon dolarlik uni satin aldi

Balinalar tarafından satın alınan tüm UNI‘lerin toplam değeri yaklaşık 75 milyon dolar oldu. UNI’nin toplam dolaşım hacmi iki haftada yüzde 1,5 oranında arttı.

Ethereum tabanlı en büyük DEX platformlarından biri olan Uniswap, balinalar tarafından tercih ediliyor. Aynı zamanda Uniswap, kripto para ticaretinde ve NFT alanında ciddi adımlar atıyor. Genie‘nin satın alınmasından Sudoswap‘ın mevcut entegrasyonuna kadar, Uniswap bu yıl NFT varlık alım satım çözümünü kullanıcılarına sunmaya hazırlanıyor.

Ayrıca hatırlatacak olursak, geçtiğimiz haziran ayında Uniswap’ın Gas ücretleri, bağlı olduğu Ethereum‘un Gas ücretlerini geçmişti.

Son olarak Uniswap’ın durumuna bir göz atalım. CoinGecko verilerine göre; haberin yazımı esnasında UNI 6,88 dolardan işlem görüyor.

Yazar: Esra Bayram

Telegram’da kripto ödeme dönemi başladı

Kripto paraların ödeme endüstrisindeki kullanımı yaygınlaşıyor. Bulut tabanlı mesajlaşma uygulaması Telegram‘da kripto paralar ile ödeme dönemi başladı. Buna göre Wallet botu aracılığıyla Bitcoin (BTC), USDT ve TON uygulama içi ödemelerde kullanılabilecek. Telegram’da işletmelere kripto ile ödeme yapılabilecek Bitcoin gibi kripto paraların ticaretine olanak tanıyan Telegram botu Wallet, The Open Network (TON) blockchain’ine dayalı ödeme çözümü ...

Bağlantıyı kopyala