Bitcoin (BTC) $ 62,208.67 1.43%
Ethereum (ETH) $ 2,415.27 1.82%
BNB (BNB) $ 562.42 2.36%
Solana (SOL) $ 143.19 1.93%
XRP (XRP) $ 0.531132 1.94%
Cardano (ADA) $ 0.352278 0.27%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109272 1.37%
Al veya Sat Paribu

Batık kripto şirketi, mahkemeden anlaşmanın onaylanmasını talep etti

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Genesis Global, açılan davanın ardından New York Başsavcılığı ile anlaşmaya vardı.

The Block’un haberine göre Genesis, New York’ta ABD İflas Mahkemesi’ne anlaşmanın onaylanması için bir dilekçe sundu. Dilekçede, şu ifadeler yer aldı:

“Aylar süren zorlu müzakerelerin ardından alacaklılar ve New York Başsavcılığı ile anlaşma sağlandı.”

New York Başsavcısı Letitia James, Gemini Earn programı gerekçesiyle, Gemini, Genesis ve ana şirket DCG’ye dava açtı.

Genesis ve Gemini, Gemini Earn programı için ortaklık kurmuş ve 2021 yılında programı bireysel yatırımcılara sunmuştu. Yatırımcılara program kapsamında yüzde 7,4’e kadar APY getirisi vadedilmişti.

Geri ödemelerde sıkıntı yaşanmayacak

Uzlaşı anlaşmasında, alacaklıların dava maliyeti ödemek zorunda kalmayacağı ve ödemelerini en iyi şekilde alacaklarına dair bir karara varıldı.

New York Başsavcılığı, alacaklıların tüm varlıklarını almaları koşuluyla “Uzlaşma Anlaşması” kapsamında ödeme almayı kabul ettiklerini ifade etti.

Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) de Gemini Earn programı kapsamında Genesis’e dava açmıştı. Dava, Genesis’in 21 milyon dolar ödemesi karşılığında sonuçlandırıldı.

Yazar: Cem Yavuz

WAX, Çapraz Blockchain Ekosistemini Duyurdu

Merkezi olmayan sanal para platformu Worldwide Asset eXchange (WAX), Blockchain ağları arası NFT odaklı köprü sistemleri kurarak, NFT platformunu genişletmeyi hedefliyor. NFT köprüsü, “Blockchain Brawlers” isimli oyun projesini de kapsıyor. Blockchain Brawlers adlı oyunun, bir GameFi tasarısı olduğu da yayınlanan bilgiler arasında. Proje, kurulan Blockchain ekosistemi ile Blockchain ve NFT pazarının genişletilmesini hedefliyor. WAX, Blockchain ...

Bağlantıyı kopyala