Bitcoin (BTC) $ 62,208.67 1.43%
Ethereum (ETH) $ 2,415.27 1.82%
BNB (BNB) $ 562.42 2.36%
Solana (SOL) $ 143.19 1.93%
XRP (XRP) $ 0.531132 1.94%
Cardano (ADA) $ 0.352278 0.27%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109272 1.37%
Al veya Sat Paribu

BHPA, Metaverse Altyapısı için Yatırım Yapıyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Bir Blockchain teknolojileri şirketi olan BHPA, metaverse altyapısının inşasına başlamak için kaynak yatırımı yapacağını açıkladı. Son zamanlarda Facebook ve Microsoft gibi teknoloji devlerinin de yönünü metaverse’e çevirmesinin ardından bu kavrama olan ilgi arttı.

BHPA, Metaverse için İstihdamı Artıracak

Metaverse kavramı dünya çapında her geçen gün daha fazla ilgi görüyor. Dijital teknolojinin gelişimindeki bir sonraki adımı temsil eden metaverse kavramı, insanların hayatında ilerleyen dönemde daha fazla yer edinecek gibi duruyor.

bhpa metaverse altyapisi icin yatirim yapiyor 2

Blockchain teknolojisinin gelişmesi de metaverse’e önemli bir alan açtı diyebiliriz. BHPA da bir metaverse altyapısı inşa etmek için kolları sıvadı. Sahip olduğu bilgi işlem gücü hizmetlerini ve Blockchain teknolojisindeki deneyimlerini birleştirecek olan şirket, sektördeki kaynaklarından da faydalanmayı planlıyor. BHPA, konuyla ilgili Ar-Ge ekibini genişletmek için son zamanlarda yerel olarak deneyimli teknik mühendisler ve personel istihdam etmeye başladı.

Teknoloji geliştikçe, BHPA da bu pazarda daha fazla fırsat ortaya çıkarmak için Blockchain dünyasının potansiyelini daha derinden keşfetmek için çalışıyor diyebiliriz.

Yazar: Hazal Orta

Borsada vurgun kurbanı olmayın!

Borsa İstanbul 100 endeksi 8.325 puandan haftayı tamamladı.6 milyondan fazla yatırımcı borsada. Uzun vadeli yatırımcılar borsada kazanmaya devam ederken, oyuncular kaybedecek. Ancak açgözlüler DOLANDIRILACAK! Hem de çok basit bir yöntemle: “TÜYO karşılığında kâr ortaklığı” ile. Yakın çevrenizden de olabilir, tanıdığınızın tanıdığı da. Dolandırılacak adaylara “İçerde adamım var, tüyo verebilirim. Ya da yapay zeka yazılımımız var ...

Bağlantıyı kopyala