Bitcoin (BTC) $ 61,918.59 0.76%
Ethereum (ETH) $ 2,399.11 1.32%
BNB (BNB) $ 561.57 0.85%
Solana (SOL) $ 142.40 1.05%
XRP (XRP) $ 0.534436 0.52%
Cardano (ADA) $ 0.348898 1.03%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108507 1.25%
Al veya Sat Paribu

Binance, artan incelemeler sonrasında yeni danışman atadı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, bilindiği üzere son dönemde düzenleyici kurumların incelemesi altında, Binance, dünya çapındaki düzenleyicilerin artan ilgisiyle mücadele etmek için yeni bir hukuk danışmanı atadı.

Binance’in Düzenleyici Zorluklarını Yönetme Görevi Yeni Bir İsme Emanet

Kripto para borsası Binance, son dönemde çeşitli yasal zorluklarla karşı karşıya kalıyor. Yaşanan bu durumlar sonrasında Binance, yeni bir hukuk danışmanı atadı. Yapılan açıklamaya göre şirketin yeni baş hukuk danışmanı Eleanor Hughes oldu.

Konu hakkında açıklama yapan Binance, Hughes’un Kasım 2021’den beri Binance hukuk ekibinin bir üyesi olduğunu ve en son APAC ve MENA hukuk başkanı olarak görev yaptığını belirtti.

Hughes, 85 kişilik bir avukat ekibini yöneterek Binance’in hukuki konularını ele alacak ve düzenleyici ve yasal zorlukları aşmak için küresel uyum ekibiyle iş birliği yapacak. Binance’in kurucusu ve CEO’su Changpeng Zhao, “Eleanor liderliğinde, sektör lideri hukuk ekibimizin kullanıcılarımızı her zaman koruma ve platformumuzdaki riskleri yönetme taahhüdünde mükemmelliği sürdüreceğinden eminim” ifadelerini kullandı. Son olarak Hughes, şirketin Bahreyn, Dubai ve Yeni Zelanda gibi yargı bölgelerinde dijital varlık hizmet sağlayıcı lisanslarını elde etmesine yardımcı oldu.

Yazar: Burak Köse

MicroStrategy, Bitcoin Alımlarına Devam Ediyor

Sıkı bir Bitcoin savunucusu Michael J. Saylor tarafından kurulan MicroStrategy, Bitcoin alımlarına devam ediyor. MicroStrategy Yönetim Kurulu Başkanı Michael Saylor, şirketinin yeni Bitcoin alımı gerçekleştirdiğini açıkladı. MicroStrategy, 12 Bin Bitcoin Daha Aldı MicroStrategy Yönetim Kurulu Başkanı Michael Saylor, Twitter hesabı üzerinden şirketinin yeni hamlesini açıkladı. Saylor açıklamasında MicroStrategy’nin 347,0 milyon dolar karşılığında 12.333 Bitcoin (BTC) ...

Bağlantıyı kopyala