Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

Binance CEO’su CZ, Terra’nın Planını Yorumladı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Terra‘nın son kurtarma planı olan ‘çatallanma’yı bu kez Binance CEO’su Changpeng Zhao yorumladı. Binance CEO’su CZ, Terra’nın çatallanma planı için pek olumlu konuşmadı.

Binance CEO’su CZ: Terra’nın Planı İşe Yaramayacak

Sık sık paylaştığı tweet dizileriyle dikkat çeken Binance CEO’su Changpeng Zhao, bu kez Terra’nın en son açıkladığı çatallanma planına değindi. Daha önce LUNA ve UST ile ilgili eleştirilerini dile getiren CZ, bu kez de çatallanma planının işe yaramayacağını söyledi.

CZ‘nin tweetinde şu sözlere yer veriliyor:

“Kişisel görüşüm. Bu işe yaramayacak. Çatallanma yeni çatala herhangi bir değer vermez. Hem zincir içi hem de zincir dışı, eski bir anlık görüntüden sonra tüm işlemler geçersiz kılınamaz. Rezerv olarak kullanılması gereken tüm BTC nerede?”

CZ’nin sorduğu son soruyu Elliptic de sordu ve LFG’nin Bitcoin rezervlerini bir yere kadar takip etti. Konuya dair daha detaylı bilgi için haberimize göz atabilirsiniz: https://www.btchaber.com/terranin-3-5-milyar-dolarlik-rezervi-nereye-gitti/

Terraform Labs CEO’su Do Kwon, son kurtarma planını birkaç gün önce açıklamıştı. Bu plana göre Terra Blockchain ağı çatallanacak ve yeni bir zincir oluşturulacak. Paydaşlara da 1 milyar token dağıtılacak. Kwon’a göre topluluğun ekosistemi korumak için zinciri yeniden oluşturması şart.

Yazar: Hazal Orta

Kripto Paralar Resmi Para Birimimiz Olsun Mu? |

Siz Ne Dersiniz programının yeni bölümünde bu hafta BTCHaber TV olarak insanlara Karaköy’de sokak röportajımızda insanlara, kripto paralar hakkındaki düşüncelerini sorduk. Nelerden Bahsedildi? Sokak röportajımızın bu bölümünde Saimcan ile Karaköy’de sokaklarında insanların, Kripto hakkında düşüncelerini sorduk. Röportaj veren kişilerden biri şu şekilde konuştu: Olmasını isterim çünkü belki kriptolar para birimiz değerlenebilir. Ya da tam tersi olarak ya ...

Bağlantıyı kopyala