Bitcoin (BTC) $ 62,147.65 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,422.59 0.20%
BNB (BNB) $ 566.30 1.78%
Solana (SOL) $ 143.53 0.01%
XRP (XRP) $ 0.533126 0.11%
Cardano (ADA) $ 0.352238 0.35%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109992 0.82%
Al veya Sat Paribu

Binance CEO’sundan spot Ethereum ETF yorumu

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Binance CEO’su Richard Teng, spot Ethereum ETF’lerin bitiş çizgisine yaklaştığını ve istikrarlı bir para girişi sağlayacağını belirtti.

Geçtiğimiz yıl Changpeng Zhao’nun (CZ) görevi bırakmasıyla birlikte Binance CEO’luğunu devralan Richard Teng, spot Ethereum ETF gündemini değerlendirdi.

Teng, ETF’lerin potansiyeli ve yeni kripto yatırım aracına yönelik beklentileri hakkında açıklamalarda bulundu.

Binance CEO’su: Spot Ethereum ETF’ler istikrarlı olacak

Binance CEO’su Richard Teng, spot Ethereum ETF’lerin başlangıçta büyük bir etki yaratmayacağını belirtti. Cointelegraph’a demeç veren Teng, “Bu ETF’lere istikrarlı bir sermaye dağıtımı öngörüyoruz ancak bunun başlangıçta dramatik olması pek olası değil ve çeşitli makroekonomik faktörlere bağlı olacak.”

Teng, spot ETH ETF’lerin her ne kadar başlangıçta beklendiği gibi bir etki yaratmayacağını düşünse de genel çerçevede olumlu bakıyor.

Binance’in CEO’su, ETF’lerin likiditesinin katlanarak büyüyeceğini düşünüyor. Yönetici, ETF’lerin uzun vadeli yatırımlara odaklanan kurumsal oyuncuları cezbedeceğini aktardı. Teng, “Bu kurumsal katılım, zaman içinde istikrarlı ve önemli bir sermaye akışı sağlayabilir.” diye ekledi.

Teng, spot ETH ETF’lerin bir kripto para birimi için meşturiyeti ve erişilebilirliği sağlamlaştırdığını belirtti. Binance’in patronu, yaklaşan ETF’lerin Ether ve kripto para piyasası için bir dönüm noktası olacağını savundu.

Bitwise’ın baş uyum görevlisi Katherine Dowling, 10 Temmuz tarihinde, spot ETH ETF’lerin bitiş çizgisine yakın olduğunu ve çok yakında faaliyete geçeceğini söylemişti.

ETH ETF ihraççıları 23 Temmuz’da lansman gerçekleştirmek için son S-1 güncellemelerini de gerçekleştirdiler. İşlem ücretleri belirlendi ve hazırlıklar tamamlandı.

ozgur umut demirci

Yazar: Özgür Umut Demirci

Sotheby’s, Yeni Müzayedede BTC, ETH, USDC Kabul Edecek

Ünlü müzayede evi Sotheby’s, Temmuz 2021’de kripto para biriminde 12,3 milyon dolara bir elmas satmıştı. Şimdi ise daha büyük oynuyor. 277 yıllık müzayede evi, The Enigma isimli nadir bir elmasın satışı için Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve USDC kabul edecek. Sotheby’s; BTC, ETH, USDC ile Elmas Satacak Kripto ve Blockchain dünyasıyla yakından ilgili olan yerlerden ...

Bağlantıyı kopyala