Bitcoin (BTC) $ 61,979.61 0.29%
Ethereum (ETH) $ 2,418.99 0.07%
BNB (BNB) $ 562.89 0.05%
Solana (SOL) $ 143.20 0.67%
XRP (XRP) $ 0.531046 0.33%
Cardano (ADA) $ 0.34943 1.22%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108856 0.31%
Al veya Sat Paribu

Binance, Fransa’dan Düzenleyici Onayı Aldı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Dünyanın önde gelen kripto para borsalarından biri olan Binance, Fransa’da kripto para borsasını işletmek için düzenleyiciden gerekli onayı aldı. Bu hamle ile Fransa, Binance’e yeşil ışık yakan ilk büyük Avrupa ülkesi konumuna geldi.

Binance, Fransa’dan Beklediği Onayı Aldı

Fransa, kripto para borsası Binance için düzenleyici onayı veren ilk büyük Avrupa ülkesi oldu. Şirket, Fransız borsa gözlemcisi AMF tarafından kayıtlı bir dijital varlık hizmet sağlayıcısı olarak listeleniyor. Bu sayede Binance, Bitcoin ve diğer kripto para birimleri için alım satım ve saklama hizmeti sunabilecek.

binance fransadan duzenleyici onayi aldi 2

CoinGecko verilerine göre Binance, tek bir günde 14 milyar doları aşan spot ticareti hacmini ve yaklaşık 50 milyar dolarlık türev işlem hacmini yönetiyor. Bu açıdan dünyanın önde gelen kripto borsası diyebiliriz.

CNBC‘ye göre Binance, Litvanya’da ülkenin kara para aklamayla mücadele düzenleyicileri tarafından denetleniyor ve aynı zamanda İsveç finans gözlemcisine kayıt yaptırmak istiyor.

Bu arada Binance’in son zamanlarda Fransa’da cazibeyi artırmak için attığı adımlar dikkat çekmişti. Binance CEO’su Changpeng Zhao, geçen ay düzenlenen Paris Blockchain Week‘te ülkeye 100 milyon euro (105 milyon dolar) yatırım yapmayı taahhüt etmişti.

Yazar: Hazal Orta

BKEX’ten ‘Kara Para’ Müdahalesi: Para Çekimleri Durduruldu

Kripto borsası BKEX, kara para endişeleri nedeniyle para çekme işlemlerini askıya aldı. Borsadan yapılan açıklamada kullanıcıların kara para akladıklarından şüphelenildiği ifade edildi. Borsada çekim işlemlerinin ne zaman normale döneceği bilinmiyor. BKEX’te Çekim İşlemleri Durduruldu Kripto borsası BKEX, para çekme işlemlerini durdurdu. Borsa, platformda kara para aklanıldığından şüphelenildiği ifade edildi. Borsanın açıklamasında kolluk kuvvetleri ile birlikte ...

Bağlantıyı kopyala