Bitcoin (BTC) $ 61,971.60 0.29%
Ethereum (ETH) $ 2,410.57 0.33%
BNB (BNB) $ 562.47 1.06%
Solana (SOL) $ 142.40 0.83%
XRP (XRP) $ 0.529341 0.74%
Cardano (ADA) $ 0.349417 0.85%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109406 0.31%
Al veya Sat Paribu

Binance, Kazakistan’da Faaliyet Göstermek için Lisans Aldı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Binance son dönemde yaptığı çalışmalar ve açıklamalar ile gündeme gelmeyi başarıyor. Özellikle Binance uzun bir süredir Kazakistan ile yakından ilgileniyor. Kripto para borsası kısa süre önce Kazakistan‘ta faaliyet göstermek için ön onay almıştı. Bu kez Binance, Kazakistan’da faaliyet göstermek için tam lisans aldı.

Binance, Kazakistan’da Tam Lisans Aldığını Açıkladı

Astana Finansal Hizmetler Otoritesinden (AFSA) alınan lisans, Binance’in Astana Uluslararası Finans Merkezi’nde kripto varlık ve saklama hizmetleri sağlayıcısı olarak çalışabilen düzenlenmiş bir platform statüsüne sahip olmasını sağlayacak.

binance kazakistanda faaliyet gostermek icin lisans aldiw

Hatırlatmak gerekirse Astana Uluslararası Finans Merkezi, kripto varlıklarla ilgili hizmetlerin geliştirilmesine odaklanan bölgesel bir platformdur. Daha önce, ağustos ayında borsa Astana Finansal Hizmetler Otoritesinden ön onay aldığını hatırlatmadan geçmeyelim.

Ayrıca borsa, ülke kripto varlık endüstrisini güçlendirmeye çalışırken, kripto para birimi firmaları için kurallar geliştirmesine yardımcı olmak için Kazakistan ile beraber çalışıyor.

Son olarak Binance dünya çapındaki ülkelerde onay ve kayıt aramaya devam ederken, eğitim programı Fransa, Almanya, İtalya, İngiltere, Norveç, Kanada, Brezilya, Paraguay ve İsrail’de tamamlandı.

Yazar: Sena Karakılıç

XRP için uçuk tahmin: Ralli kapıda mı?

Kripto analisti Captain Faibik, spot ETF spekülasyonlarının arttığı bugünlerde XRP için dikkat çeken bir tahminde bulundu. Analist, yükseliş eğiliminin yakın olduğunu savundu. Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, ABD’de devam eden düzenleyici sorunlara ve belirsizliklere rağmen spot XRP ETF’in piyasaya sürüleceğini öne sürmüştü. Kripto analisti Captain Faibik, bu spekülasyonların yaratacağı etkiyle birlikte XRP’de 1 doları aşan bir ...

Bağlantıyı kopyala