Bitcoin (BTC) $ 61,956.60 0.27%
Ethereum (ETH) $ 2,417.87 0.04%
BNB (BNB) $ 562.82 0.80%
Solana (SOL) $ 142.65 0.54%
XRP (XRP) $ 0.530657 0.28%
Cardano (ADA) $ 0.349755 0.91%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108762 0.19%
Al veya Sat Paribu

Binance Labs, Ankr’a Stratejik Yatırım Yapıyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Kripto para borsası Binance son dönemde yaptığı çalışamalar ve yatırımlar ile adından sıkça söz ettiriyor. Çıkan son haberlere göre; Binance’in risk sermayesi kolu ve hızlandırıcısı Binance Labs, Web3 altyapı sağlayıcısı Ankr’a stratejik bir yatırım yapıyor.

Binance Labs, Ankr’a Yatırım Yapıyor

Binance Labs, Web3 altyapı sağlayıcısı Ankr’a stratejik bir yatırım yapacağını açıkladı. Söz konusu açıklama Binance Labs’ın resmi blog sayfası üzerinden yapıldı.

binance labs ankra stratejik yatirim yapiyorsffds

Binance Labs’in stratejik yatırımı, Ankr’ın blok zinciri ağlarının ölçeklenebilirliğini daha da geliştirmesine yardımcı olacak. Ankr daha önce BNB Chain ve BNB Liquid Stake’e açık kaynaklı katkılarda bulunmuştu. BNB Chain’in çekirdek altyapısının oluşturulmasına yardımcı oldu.

Ek olarak, Ankr, Erigon ve Arşiv Düğümü yükseltmelerinin yanı sıra en son BNB Uygulama Yan Zinciri (BAS) ölçeklenebilirlik çözümünü uygulayarak BNB ekosistemini daha da geliştirdi.

Ankr’ın kurucu ortağı Ryan Fang, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Stratejik bir yatırımcı olarak Binance Labs’e sahip olduğumuz için çok heyecanlıyız. BNB Chain, bugüne kadarki en yüksek miktarda günlük işlem ve aktif kullanıcıya sahip zincir. BNB Chain’e yardım etmeye kararlıyız. daha fazla ölçeklendirme, BNB token yardımcı programını geliştirme ve Binance Application Sidechain (BAS) ekosistemini genişletme.

Yazar: Sena Karakılıç

Aavegotchi (GHST) Nedir?

Aavegotchi (HGST) merkesiz finans (DeFi) alanını hedefleyen ve Aave protocol’ü üzerinde çalışan bir kripto para projesidir. Aavegotchi (GHST) Ethereum (ETH) ağının tüm imkanlarından faydalanıyor. ERC-721 standardını takip eden GHST token’ler Cryptokitties, Axie Infinity ya da Cryptovoxels gibi meşhur uygulamaların seviyesinde değerlendiriliyor. Aavegotchi’lerin yield farming işlemleri yapan kullanıcıları temsil ettiğiyle ilgili de bir söylentinin yer aldığı ...

Bağlantıyı kopyala