Bitcoin (BTC) $ 62,208.67 1.43%
Ethereum (ETH) $ 2,415.27 1.82%
BNB (BNB) $ 562.42 2.36%
Solana (SOL) $ 143.19 1.93%
XRP (XRP) $ 0.531132 1.94%
Cardano (ADA) $ 0.352278 0.27%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109272 1.37%
Al veya Sat Paribu

Binance Labs, Multichain’e 60 Milyon Dolarlık Yatırım Yaptı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Binance borsasının, risk sermayesi kolu olan Binance Labs, zincirler arası bir protokol olan Multichain’e 60 milyon dolarlık yatırım yaptı. Yapılan açıklamaya göre; Söz konusu olan tura; Sequoia China, IDG Capital, Three Arrows Capital, DeFiance Capital, Circle Ventures, Tron Foundation, Hypersphere Ventures, Primitive Ventures, Magic Ventures ve HashKey, Binance Labs tura katılanlar arasındaydı.

Binance Labs’ın Multichain Yatırımının Gelirleri Ne Olacak?

Binance Labs, Twitter üzerinden yaptı bir duyuru ile zincirler arası bir protokol olan Multichain’e 60 milyon dolarlık yatırım yaptığını açıkladı. Eski adı Anyswap olan Multichain; Ethereum, Binance Smart Chain (BSC) ve Avalanche dahil olmak üzere bir dizi blok zinciri için altyapı oluşturuyor.

Binance Labs yatırım direktörü Peter Huo konu ile ilgili yaptı açıklamada şunları söyledi:

Multichain, kripto için çoklu zincir geleceğine önemli bir katkıda bulunuyor. Multichain ile ortaklığımızı derinleştirmekten ve ortak vizyonumuzu oluşturmak için ekiple yakın çalışmaktan heyecan duyuyoruz.

Turdan elde edilen gelir ise; Multichain’in kripto algoritması araştırması, güvenlik denetimi ve hizmet ekiplerine odaklanarak işe almaya gidecek.

Yazar: Sena Karakılıç

Bitcoin ve eski ABD seçimleri arasındaki benzerlik! Ralli yolda mı?

Bir kripto para analistine göre, Bitcoin fiyatının gidişatı, önceki ABD seçim yıllarında gözlemlenen modellere oldukça benziyor. Matthew Hyland’a göre, Bitcoin’in son dönemdeki durağanlığının yerini güçlü bir yükseliş alabilir. Kripto para analisti Matthew Hyland, 16 Ağustos’ta paylaştığı bir analiz videosunda “Bitcoin’in de benzer bir yapı gösterdiğini görüyoruz,” ifadelerini kullandı. Hyland, Bitcoin’in (BTC) Ağustos başında 50 bin ...

Bağlantıyı kopyala