Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

Binance, Lightning Network entegrasyonunu tamamladı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Kripto para borsası Binance, BTC para çekme ve yatırma işlemleri için Bitcoin Lightning Network’ün platformuna entegrasyonunu tamamladı. Binance, bu adımıyla Bitfinex, OKX gibi Layer-2 çözümünü kabul eden borsalar arasında katılmış oldu. Borsa, mayıs ayında Bitcoin ağında yaşanan tıkanıklığın ardından çalışmalara başlamıştı.

Binance Cuzdan Adresleri Icin Uyardi4443

Binance’ten Lightning Network adımı

Binance, kullanıcılarının artık BTC para çekme ve yatırma işlemleri için Lightning Network’ü kullanabileceklerini duyurdu. Borsa, Lightning Network entegrasyon planını yaklaşık bir ay önce duyurmuştu. Binance, mayıs ayında BTC işlem ücretlerinde yaşanan artışın ardından harekete geçmişti. BRC-20 ve Ordinals’e artan talep nedeniyle borsada BTC çekim işlemleri askıya alınmıştı. 20 Haziran’da Lightning Network’e dahil olmak için çalışmalar yapıldığı doğrulanmıştı.

Kullanıcılar, artık Bitcoin çekme veya yatırmayı seçtiklerinde ‘Lightning’ bölümü ile karşılacaklar. Diğer seçenekler arasında BEP-20, Bitcoin, BNB Beacon Chain (BEP2), BTC (SegWit) ve Ethereum ERC-20 yer alıyor. Lightning Network’ü benimseyen borsalar arasında Bitfinex, River Financial, OKX, Kraken ve CoinCorner bulunuyor. Coinbase CEO’su Brian Armstrong da nisan ayında Bitcoin Layer-2 ağını Coinbase’e entegre etme sinyali vermişti. Borsa, Lightning Network için net bir tarih açıklamamıştı. Lightning Network, kullanıcıların zincirdışı işlem kanalları oluşturmasına olanak tanıyarak Bitcoin işlemlerini daha hızlı ve daha ucuz hale getirmeyi amaçlıyor.

Yazar: Göker Bilgiç

Fidelity Bitcoin ETF onaya bir adım daha yaklaştı

Kripto piyasası dün Bitcoin ETF başvurularının ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) kapısında en azından bir süre daha bekleyeceği haberleriyle çalkalandı. Ancak Fidelity, SEC onayını beklemeden kritik bir hamlesini daha gerçekleştirdi. Yeni bir SEC dosyasına göre yatırım devi Fidelity’nin ETF ürünü Fidelity Wise Origin Bitcoin Fund, CBOE borsasında listelenme onayını aldı. Bu üründe işlem ...

Bağlantıyı kopyala