Bitcoin (BTC) $ 61,918.59 0.76%
Ethereum (ETH) $ 2,399.11 1.32%
BNB (BNB) $ 561.57 0.85%
Solana (SOL) $ 142.40 1.05%
XRP (XRP) $ 0.534436 0.52%
Cardano (ADA) $ 0.348898 1.03%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108507 1.25%
Al veya Sat Paribu

Binance, Ontario’daki Kullanıcıları için Artık Yeni Hesap Açmayacak

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Dünyanın önde gelen kripto para alım satım platformlarından biri olan Binance, artık Kanada’nın Ontario eyaletinde artık yeni müşteriler için hesap açmayacak. Sektörün önde gelen borsası tarafından gelen bu haber tüm dikkatleri üzerine çekti.

Binance Ontario’da Artık Hesap Açtırmayacak

Kripto borsası Binance, Ontario Menkul Kıymetler Komisyonu’na (OSC), Kanada’nın Ontario eyaletinde artık yeni müşteriler için hesap açmayacağını onayladı. Şirket, Ontario merkezli hesapların ticaretini durdurmayı da taahhüt etti. Ayrıca bu kapsamda belirli kullanıcılara ücret muafiyetleri ve geri ödemeler de sağlayacak.

binance ontariodaki kullanicilari icin artik yeni hesap acmayacak 2

Decrypt‘in haberine göre, borsa Ontario yatırımcılarının kısıtlamalar “sözde” uygulandıktan sonra platformunda işlem yapmaya devam edebileceklerini kabul etti. Konuya ilişkin OSC’den gelen yazıda şu sözlere yer veriliyor:

“Bu taahhüt, Binance’in OSC’ye yasal olarak uygulanabilir bir taahhüdünü temsil eder. OSC, taahhütte açıklanan olaylardan kaynaklanmayan Ontario menkul kıymetler yasasının geçmiş, şimdiki veya gelecekteki tüm ihlalleri için Binance’e karşı icra davası açma hakkını saklı tutar”

Binance, Haziran 2021’de hizmetlerini Ontario’dan çekeceğini duyurmuştu. Borsa, kullanıcıları 31 Aralık 2021’e kadar aktif pozisyonları kapatmaları konusunda bilgilendirdi. 

Yazar: Hazal Orta

Musk, Twitter ve Doge

Elon Musk’ın Twitter’ı satın alması adeta fırtınalı bir aşk hikayesine dönüştü. Önce Elon istedi, Twitter olmaz dedi. Sonra Twitter hadi gel dedi, bu sefer Elon “Yok almiim alanada mani olmiim” dedi. Sonra mahkemelik oldular. Şimdi Elon “E hadi tamam” diyor. Galiba bu sefer bu izdivaç oluyor. Öte yandan, Elon Musk’ın Dogecoin aşkını da bilmeyen yok. ...

Bağlantıyı kopyala