Bitcoin (BTC) $ 62,078.63 0.27%
Ethereum (ETH) $ 2,422.63 0.09%
BNB (BNB) $ 563.20 0.05%
Solana (SOL) $ 143.84 0.47%
XRP (XRP) $ 0.530615 0.46%
Cardano (ADA) $ 0.350071 0.91%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109289 0.53%
Al veya Sat Paribu

Binance, Tron Ağı için Cüzdan Bakımı Gerçekleştirecek

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto para borsası Binance, yakın tarihli bir duyuruda, 23 Haziran’da Tron cüzdanı için bakım yapmayı planladığını duyurdu. Bakım süresince TRX yatırma ve çekme işlemlerinin askıya alınacağını belirten borsa, bakım tamamlandıktan sonra para yatırma ve çekme işlemlerini yeniden açacaklarını belirtti.

Binance, Tron Ağı için Cüzdan Bakımı Gerçekleştirecek

Binance, Tron Cüzdan Bakımı Sırasında Transfer İşlemlerini Durduracak

Kripto para borsası Binance, popüler Blockchain ağlarından birisi olan Tron ağı üzerinde cüzdan bakımı gerçekleştireceğini ve bu bakımın yaklaşık olarak 1 saat süreceğini duyurdu. Bu bakım duyurusu, akıllara kısa bir süre önce gerçekleşen TRX çekim işlemini hatırlattı. Sizlerle paylaştığımız üzere Tron DAO, 15 Haziran tarihinde yaşanan USDD depeg’i sonrası yaklaşık olarak 2.5 milyar TRX çekmişti. USDD şu anda 0.9621 dolardan fiyatlanırken, Binance‘in böyle bir bakım haberini duyurması dikkat çekti.

Ek olarak yapılan duyuruda bakımın türü ve içeriğine dair herhangi bir bilgi verilmezken, TRON ağındaki (TRX) token ticaretinin, cüzdan bakımı sırasında etkilenmeyeceği belirtildi. 23 Haziran’da gerçekleşecek bakım sonrası ikincil bir duyurunun ise planlanmadığını belirtelim.

Yazar: Cem Arslan Kurt

Hard Cap (Üst Limit) Nedir?

Hard Cap, Türkçe anlamı üst limittir. Bir projenin ICO sürecinde hedeflediği maksimum yatırım miktarı için kullanılan bir terimdir. Hard Cap (Üst Limit) Nedir? Hard cap terimi ICO esnasında, satılabilecek token sayısının üst sınırını ifade etmektedir. Başka bir ifadeyle Hard Cap, ICO esnasında ekibin toplamayı istediği maksimum yatırım miktarıdır. Şu ana kadar gerçekleşmiş veya gerçekleşecek olan ...

Bağlantıyı kopyala