Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

Binance US, Mobil Ödeme Hizmetini ABD’li Müşterilerine Sunuyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto para borsası Binance’in Amerika kolu Binance US yaptığı çalışmalar ile sık sık gündemde yer almaya başladı. Son olarak çıkan haberlere göre; Binance US, küresel ana şirketi tarafından 2021’de ABD dışındaki kullanıcılara sunulan “Pay” adlı bir özelliği ABD’li müşteriler için kullanıma sundu.

Binance US, Mobil Ödeme Hizmetini ABD’li Müşterilerine Genişletiyor

Kripto borsası Binance US, özelliğin küresel borsa tarafından 2021’de ABD dışındaki müşterilerine sunulmasından yaklaşık 22 ay sonra nihayet Binance Pay hizmetini kullanıma sundu.

binance us mobil odeme hizmetini abdli musterilerine sunuyorddfdv

Binance US’dan blog gönderisi, Pay işlemlerinin sıfır gaz veya işlem ücreti içereceğini açıklıyor ve uygulamanın yakın gelecekte gelecek bir web sürümünü sunmaya hazırlandığından şu anda yalnızca mobil cihazlarda kullanılabileceğini belirtiyor.

Yeni özelliklere erişmek için, Binance.US kullanıcılarının uygulamanın en son sürümüne güncellemesi ve Pay cüzdanlarını yüklemenin yanı sıra kimlik doğrulamasından geçmesi gerekiyor. Ancak hizmet, sadece Binance US mobil uygulamasındaki kullanıcılar arasındaki işlemleri kolaylaştırıyor. Bunun yanında belirtmek gerekirse kullanıcılar her 24 saatte bir 1 milyon dolara kadar kripto alabilirler.

Yazar: Sena Karakılıç

Putin, Dijital Varlıklarla Ödemeleri Yasaklayan Yasayı İmzaladı

Kripto para konusunda küresel olarak düzenleyici belirsizliği sürmeye devam ediyor. Bu konuda henüz bir ortak paydaya varamayan düzenleyiciler piyasalara da oldukça olumsuz etki ediyorlar. Bu noktada bazı ülkelerin tavrı belli olsa da oldukça belirtsiz ülkeler de bulunuyor. Rusya ise bu noktada birbirinden çelişkili açıklamalar yapan ülkeler arasında. Kısa bir süre önce kriptoların desteklendiği Rusya’dan ilginç ...

Bağlantıyı kopyala