Bitcoin (BTC) $ 62,241.68 1.80%
Ethereum (ETH) $ 2,425.65 2.10%
BNB (BNB) $ 560.83 2.35%
Solana (SOL) $ 144.35 4.27%
XRP (XRP) $ 0.534288 2.51%
Cardano (ADA) $ 0.353774 1.82%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10922 1.60%
Al veya Sat Paribu

Binance’a İsveç’ten Onay

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto para borsası Binance, İsveç birimi Binance Nordics’in İsveç Mali Denetleme Kurumu‘ndan (FSA) onay aldığını duyurdu. Binance Nordics, İsveç’te kripto para yönetim ve ticaret hizmeti vermek üzere finans kuruluşu olarak tescil edildi. Şirketten yapılan açıklamaya göre İsveçli yatırımcılar, Binance’ın euro yatırma-çekme, euro ile kripto para alım-satım, staking ve Binance Visa Card dahil olmak üzere birçok hizmetini kullanabilecek.

binancea isvecten onay2

Binance’a Yetki Veren Yedinci AB Ülkesi Oldu

Böylece İsveç, kripto para borsası Binance‘a yetki veren yedinci AB üyesi devlet oldu. Daha önce İsveç, Fransa, İtalya, Litvanya, İspanya, Kıbrıs ve Polonya’dan Binance’a onay çıkmıştı.

Binance Avrupa ve Orta Doğu ve Kuzey Afrika Başkanı Richard Teng, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Binance’ın küresel standartlar için düzenleyici kurumlarla yakın çalışma taahhüdünü göstermeye devam ettiğini vurguladı. İsveç’teki tescilin aylarca süren çalışmanın sonucu olduğunu vurgulayan Teng, “İsveç pazarına ve kullanıcılarımıza olan taahhüdümüzün temelini oluşturuyor. İsveç Finansal Hizmetler Kurumu’na desteği ve onayı minnettarız” ifadelerini kullandı.

Yazar: Göker Bilgiç

OpenSea, NFT İddialarını Doğruladı

Popüler NFT pazar yeri OpenSea’nin ürün başkanı Nate Chastain, değer kazanacağını düşündüğü NFT’leri önceden satın aldığını kabul etti. Twitter’daki kullanıcılar, platformdaki NFT’lerin listelenmeden bir gece önce satın alınmasını eleştirdi. Twitter kullanıcıları dün gece Nate Chastain’i, genel sürümden önce platformun ön sayfada listelenecek olan NFT’lerin, düşüşlerini yakalamak için gizli Ethereum cüzdanları kullanmakla suçladı. Twitter kullanıcısı Zuwu ...

Bağlantıyı kopyala