Bitcoin (BTC) $ 61,971.60 0.29%
Ethereum (ETH) $ 2,410.57 0.33%
BNB (BNB) $ 562.47 1.06%
Solana (SOL) $ 142.40 0.83%
XRP (XRP) $ 0.529341 0.74%
Cardano (ADA) $ 0.349417 0.85%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109406 0.31%
Al veya Sat Paribu

Binance’den USDC Konusunda Açıklama

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto dünyasında hareketli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son olarak kripto para borsası Binance, yaptığı açıklamada, büyük stablecoin USDC için çekim işlemlerinin “geçici olarak duraklattığını” açıkladı. Konu hakkında açıklama yapan Binance CEO’su Changpeng Zhao, USDC’de para çekme işlemlerinde bir artış gördüklerini söyledi.

Binance'den USDC Konusunda Açıklama

Binance’den USDC Konusunda Açıklama Geldi

Yakın zamanda iflası ile kripto dünyasını şaşkına çeviren FTX, yaşadığı likidite sorunları sebebiyle deyim yerindeyse 3 gün içerisinde yerle bir oldu. Birçok şirketin etkilendiği bu çöküş yatırımcıların da yaşanan her olaydan paniklemesine neden olmuş durumda. Binance’in de stablecoin USDC’nin çekim işlemlerini “geçici olarak duraklattığını” açıklaması anlık panik yarattı ancak borsanın CEO’sundna açıklama gecikmedi.

Binance’in CEO’su Changpeng Zhao, USDC Coin’i diğer iki kripto parayla (Paxos Standard ve Binance USD) takas etmenin New York’taki bir bankada geleneksel dolar kullanılmasını gerektirdiğini söyledi:

“Bankalar birkaç saat daha açık değil. Bankalar açıldığında durumun eski haline dönmesini bekliyoruz”

Bununla birlikte “takasları, 1:1 dönüşümler, marj veya kaldıraç söz konusu değil. Ayrıca gelecekte daha akıcı takas kanalları oluşturmaya çalışacağız” diyen CZ, Twitter üzerinde oldukça büyük etkileşim aldı.

Yazar: Cem Arslan Kurt

Bitcoin gözünü bu veriye dikti: Düzeltme bitecek mi?

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), sektörün önemli verilerinden birisi olan spot Bitcoin ETF’lerinin net para çıkış serisini bitirip bitirmeyeceğine odaklanmış durumda. Kripto para piyasası, düzeltmenin bittiğine ve yükseliş senaryosunun kaldığı yerden devam edeceğine yönelik sinyaller vermeye başladı. Bu sinyaller, Bitcoin’in (BTC) haftaya yükseliş ile başlamasından kaynaklandı. Bilindiği üzere BTC, küresel ekonominin etkisiyle ve halving ...

Bağlantıyı kopyala