Bitcoin (BTC) $ 62,249.68 0.08%
Ethereum (ETH) $ 2,430.47 0.74%
BNB (BNB) $ 563.70 0.42%
Solana (SOL) $ 144.43 0.88%
XRP (XRP) $ 0.532305 0.19%
Cardano (ADA) $ 0.350468 0.54%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109869 0.74%
Al veya Sat Paribu

Binance’ten Bir Yönetici, Rusya’nın Bankalar Birliğine Katıldı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Rusya Bankalar Birliği, kripto para birimi düzenlemesine odaklanan bir uzman ekibi kurdu. Oluşturulan ekibe Binance’ten Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) hükümet ilişkileri (GR) direktörü Olga Goncharova liderlik edecek. Binance, Rusya’da alınan bu kararı doğruladı.

Binance’ten Goncharova, Rusya Bankalar Birliği’ne Katıldı

Kısa süre önce Binance, İsrail’deki bazı faaliyetlerini askıya almak zorunda kaldığı haberleriyle gündeme gelmişti. Binance ile ilgili bir haber de Rusya tarafından geldi. Binance, Rusya ile olan ilişkilerini güçlendirmeye devam ediyor diyebiliriz. Rusya Bankalar Birliği tarafından oluşturulan kripto para birimlerinin düzenlenmesine odaklanan bir ekibe, Binance’ten Olga Goncharova liderlik edecek.

binanceten bir yonetici rusyanin bankalar birligine katildi 2

Breaking The News‘ün haberine göre, Goncharova, dernekle anlaşarak Binance’in Rusya pazarındaki dolaşımları için “profesyonel görüşler hazırlamak” amacıyla “dijital finansal varlıklar ve dijital para birimleri için uzman bir merkez oluşturmaya” karar verildiğini açıkladı. 

1990 yılında kurulan birliğin kanatları altında, 300’den fazla banka ve finans kuruluşu yer alıyor.

Binance’in Doğu Avrupa bölümünün direktörü Gleb Kostarev şunları söyledi:

“Kripto para birimi düzenlemesi alanında küresel bir dönüşümün eşiğindeyiz. Binance, düzenleyicilerle çalışma konusunda sağlam bir geçmişe sahip”

Yazar: Hazal Orta

Kripto Odaklı Yatırım Şirketi Motus’un Detayları Belli Oldu

Blockchain teknolojinin benimsenmesi hem bireysel hem de kurumsal alanda artmaya devam ediyor. Kripto paralara olan ilgi de aynı şekilde büyüyor. Zaman zaman, önemli şirketlerde çalışan üst düzey isimlerin mevcut konumlarını bırakıp bu sektöre geçiş yaptığına da şahitlik ediyoruz. Böyle bir haber bu kez Citi’den geldi. Ancak bu kez, üç eski Citi yöneticisi kendi yatırım şirketini ...

Bağlantıyı kopyala