Bitcoin (BTC) $ 62,006.61 0.27%
Ethereum (ETH) $ 2,421.87 0.08%
BNB (BNB) $ 562.73 0.25%
Solana (SOL) $ 143.33 0.83%
XRP (XRP) $ 0.53041 0.44%
Cardano (ADA) $ 0.349932 1.37%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109081 0.39%
Al veya Sat Paribu

Binance’ten BNB Ağında Dijital Kimlik Tokenı: Binance Account Bound

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto para borsası olan Binance, son dönemde yaptığı açıklamalar ve çalışmalar ile sık sık gündeme geliyor. Bu kez Binance BNB Chain’de dijital kimlik token’ı Binance Account Bound’u (BAB) piyasaya sürdüğünü duyurdu. Kripto para borsasından yapılan duyuruda, Binance Account Bound’un (BAB) bugün piyasaya sürüldüğü belirtildi.

Binance, Dijital Kimlik Tokeni BAB’ı Piyasaya Sürdü

Binance, Binance Account Bound (BAB) token’ını piyasaya sürdüğünü duyurdu. Söz konusu kullanıcılar, BNB Chain’de kimlik bilgileri olarak BAB token’ını basabilir, birden fazla proje oluşturma sürecine dahil olabilir.

Kripto para borsası Binance konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

BNBCHAIN tarihindeki ilk Soulbound Token olan Binance Account Bound BAB Token ile tanışın. BAB, KYC Binance kullanıcıları için kimlik bilgileri olarak çalışan tokenlardır.

Ayrıca Binance, kısa süre önce kendi stablecoin’i BUSD’nin Pazar payını artırmak için aralarında USDC’nin de olduğu üç stablecoin’e olan desteği sonlandıracağını ve bu fonların BUSD’ye dönüştürüleceğini açıklamıştı. 

Yazar: Sena Karakılıç

Paribu, Sporu Mercek Altına Aldı

Team Paribu projesiyle, genç sporcuları destekleyen Paribu, bu kez desteklediği spor dallarına dair bir genel çerçeve oluşturmak için kolları sıvadı. Bunun için bir araştırma gerçekleştiren Paribu, araştırmasında “Türkiye’de spor hobi olarak mı görülüyor?” sorusuna da yanıt aradı. Paribu’dan Spor ve Spor Dalları Algı Araştırması Türk sporuna ve sporcularına destek olmak için Team Paribu projesini başlatan ...

Bağlantıyı kopyala