Bitcoin (BTC) $ 61,901.59 0.13%
Ethereum (ETH) $ 2,416.01 0.36%
BNB (BNB) $ 562.46 1.04%
Solana (SOL) $ 142.48 0.08%
XRP (XRP) $ 0.529275 0.22%
Cardano (ADA) $ 0.349312 0.59%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10881 0.42%
Al veya Sat Paribu

Binance’ten Radiant Capital’e yatırım

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Kripto borsası Binance‘in girişim sermayesi kolu Binance Labs, DeFi protokolü Radiant Capital’e 10 milyon dolar yatırım yaptı. Yapılan yatırımın ardından RDNT fiyatı kısa sürede yüzde 15’in üzerinde artış gösterdi. Protokol, yatırım ile Ethereum ağında yeni teknoloji ve ürünler üzerinde çalışacak.

Binance ile Arjantinin yollari ayrildi

Binance Labs’ten Radiant Capital’e 10 milyon dolar yatırım

Binance Labs, DeFi kredi protokolü Radiant Capital’e yatırım yaptığını duyurdu. 10 milyon dolarlık yatırımın ardından protokolün kripto varlığı RDNT, yüzde 15 yükseliş kaydetti ve 32 sentin üzerine çıktı. Yeni fonun, Ethereum ağında teminat ve dağıtımın genişletilmesine yönelik teknoloji ve ürün gelişiminde kullanılacağı bildirildi.

Radiant, Binance Labs portföy şirketi olan LayerZero Labs’ın ağı üzerine inşa edildi. Protokol, kullanıcıların birden fazla zincirde kredi alım imkanı tanıyor. Platform, DeFi’nin parçalı likidite sorununu çözmeyi amaçlıyor. Protokolde BTC, ETH, BNB ve stablecoin’ler ile işlem yapılabiliyor.

Binance Labs Başkanı Yi He, yatırıma ilişkin “Radiant Capital’in DeFi için sorunsuz zincirler arası işlemleri kolaylaştırma taahhüdü ile Arbitrum ve BNB Chain’deki performansı, kitlesel benimsemeyi artırma potansiyelini gösteriyor” dedi.

DeFi Llama verilerine göre, Radiant’ın şu anda yaklaşık 265 milyon dolarlık toplam değeri kilitlenmiş durumda. Platformun 20’den fazla teminat seçeneğini desteklediği belirtildi. İlerleyen dönemlerde yeni seçeneklerin eklenemsinin planlandığı kaydedildi. Borsa, temmuz ayında Web3 oyun girişimi Xterio‘ya da 15 milyon dolar yatırım yapma kararı almıştı.

Binance, son dönemlerde istifa ve işten çıkarmalarla gündeme gelmişti. Düzenleyici baskıları ile boğuşan borsada üst düzey istifalar yaşanmıştı. Ayrıca 1.000’den fazla çalışanın işine son verilmişti. Borsanın çalışanların bazı yan haklarında da kesintiler yaptığı öğrenilmişti.

Yazar: Göker Bilgiç

Crypto.com İngiltere Mali Düzenleyicisine Kaydoldu

Kripto para borsası Crypto.com genişlemesini sürdürmek için hükümetlerle iş birliği yapmaya devam ediyor. Crypto.com son olarak İngiltere mali düzenleyicisine kayıt olduğunu açıkladı. İngiltere Mali Düzenleyicisi Crypto.com’a Bir Lisans Daha Verdi Finansal Davranış Otoritesi (FCA) verilerine göre, kripto para borsası Crypto.com, İngiltere’nin mali düzenleyicisine kayıt oldu. 50 milyonun üzerinde müşteriye hizmet veren Singapur merkezli kripto para ...

Bağlantıyı kopyala