Bitcoin (BTC) $ 62,057.63 0.21%
Ethereum (ETH) $ 2,424.81 0.15%
BNB (BNB) $ 563.11 0.22%
Solana (SOL) $ 143.33 0.94%
XRP (XRP) $ 0.531656 0.58%
Cardano (ADA) $ 0.350666 1.35%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109433 0.08%
Al veya Sat Paribu

BinaryX Fütüristik Uzay Oyunu Projesi Matthew için Fragman: Beta Testi Başladı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 3 dk

Paylaş:

BinaryX bir uzay inşa simülasyon oyunu olan Project Matthew’un yakında yayınlanacağını duyurdu. BinaryX ekibi, oyuna ilk bakışı veren fragman videosunu yayınladı. Ayrıca yakında gerçekleşecek Kapalı Beta Testi için kayıtları açacağını belirtti. 

Matthew: Yeni Uzay İnşa Oyunu

Matthew proje geliştiricisi BinaryX tarafından yayınlanan bir uzay inşa simülasyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Bu oyun, oyuncuların Matthew adlı uzak bir ülkenin toprak sahipleri olarak devraldıkları dış uzayda geçiyor. Oyunun amacı, oyuncuların daha fazla gelişme için kaynak üreten endüstriyel üretim hatları kurarak kendi dünya dışı şehirlerini inşa etmeleridir.

Bir Şehir Geliştirin

Macera, oyunculara şehirlerini kurmaları için bir NFT arsası verilmesiyle başlıyor. Oyuncular, şehri geliştirmek için çöp toplamak, savaşmak veya yeni bölgeleri keşfetmek için farklı becerilere katkıda bulunacak farklı türde yardımcı robotlar inşa edebilirler. 

Sanal Bir Orduya Liderlik Yap

Oyuncular farklı beceri ve yeteneklere sahip bir robot ordusu kurabilir ve büyük ödüller kazanmak için savaş alanında düşmanlara meydan okuyabilir. Savaş alanı farklı zorluk seviyelerine ayrılmıştır. Seviye ne kadar zor olursa, ödüller de o kadar büyük olur.

Uzayı Keşfedin

Matthew’da ödül ve kaynak elde etmenin birincil yollarından biridir. Oyunda keşfedilmeyi bekleyen komşu ve uzak gezegenlerden oluşan bir koleksiyon bulunuyor.

Konu hakkında konuşan BinaryX İş Operasyonları ve Geliştirme Küresel Başkanı Rudy S. şu şekilde açıklama yaptı:

“Project Matthew 2023’ün ilk yarısındaki en büyük projemiz. BinaryX ekosistemine yeni oyun türleri kazandırmak istedik. Bu oyun aynı zamanda platformumuzda yer alacak ilk simülasyon oyunu olma özelliğine sahip. Oyuncularımızın toprak sahipleri ve kaşifler olarak kendilerini uzaya kaptırmalarını istiyoruz. Genişleyen topluluğumuza yepyeni bir uzay ve simülasyon deneyimi sunarak oyuncuları aramıza davet ettiğimiz için gerçekten heyecanlıyız”

Resmi fragmanı buradan izleyebilirsiniz: https://youtu.be/bFdHYvQ-2mM

Kapalı Beta Testi Kayıt için Açıldı

binaryx futuristik uzay oyunu projesi matthew icin fragman beta testi basladifvgfb

BinaryX, Project Matthew’un lansmanını bir Kapalı Beta Testi ile başlatıyor. Kayıtlar 13 Mar, 9 PM UTC+8’de başlayacak ve 20 Mar 6 PM UTC+8’de kapanacaktır. 

Kapalı Beta Testi yalnızca Windows kullanıcıları için geçerli olacak ve daha fazla ayrıntı kayıt sayfalarında ve sosyal medya kanallarında açıklanacak.  

Kapalı beta testi için buradan kaydolun.

BinaryX hakkında

BinaryX, her ikisi de BNB zinciri üzerinde çalışan CyberDragon ve CyberChess adlı kazan-oyna oyunlarının arkasındaki GameFi platformudur. 

BinaryX, merkeziyetsiz bir türev ticaret sistemi olarak başladı. Ekip giderek merkeziyetsiz video oyunları geliştirmeye başladı. Şu anda Web2 geliştiricilerini Web3’e köprülemek için IGO hizmetleri sunan bir GameFi platformu konumunda. 

BNB Zincirindeki en iyi 10 projeden biri olan BinaryX, 100 binden fazla coin sahibi ve aylık 17 bin aktif cüzdandan oluşan geniş bir topluluğa sahip durumda. Ayrıca, 200 milyondan fazla piyasa değeri ile BNB zincirindeki işlem hacmine göre en büyük metaverse projelerinden biri. BinaryX ayrıca, ayı piyasasına rağmen sürekli olarak güçlü performans gösteren bir token olan $BNX’in de arkasındaki şirket.

BinaryX hakkında daha fazla ayrıntı ve bilgi için lütfen www.binaryx.pro adresini ziyaret edin. 

BinaryX güverte hakkında 

Bizi sosyal medyada bulun: BinaryX | Twitter | Discord | Telegram | YouTube | Medium

İletişim

İletişim Lideri

Kora K.

BinaryX

[email protected]

Yazar: Sena Karakılıç

“Bitcoin’de bu seviye korunursa ATH gelecek”

Ünlü kripto analisti Ali Martinez, X üzerinden yaptığı bir paylaşımda Bitcoin (BTC) için çarpıcı bir yorum yaptı. Analist, BTC için yeni bir tüm zamanların en yüksek seviyesini (ATH) işaret etti. Kripto para piyasası, son birkaç ayın en verimli dönemini yaşıyor. Spot Ethereum ETF gündemiyle birlikte hareket kazanan kripto para birimleri, düzeltme adı altında oluşan dip ...

Bağlantıyı kopyala