Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

Bir Hint Üniversitesi Hedera Yönetişim Konseyine Katıldı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Bir Hint üniversitesi olan Hindistan Teknoloji Enstitüsü Madras (IITM), merkeziyetsiz Hedera Hashgraph yönetişim konseyinin bir üyesi olduğunu açıkladı. Üniversite ile birlikte konseyin üye sayısı 39’a çıktı.

IITM, dağıtılmış defter teknolojisi (DLT) üzerine inşa edilmiş Hedera kamu defterini yönetmek için faaliyet gösterecek.

Bir Hint Üniversitesi, Hedera Yönetişim Konseyinde

IITM, konseye katılarak, DLT’nin eğitim ve analiz yeteneklerinin geliştirilmesine katkı sağlayacak. Aynı zamanda, Hedera Consensus Service ve Hedera Token Service aracılığıyla fonlar için halka açık blok zincirlerinin kullanım koşullarını kontrol altına alacak.

bir hint universitesi hedera yonetisim konseyine katildi 2

Konuyla ilgili IITM Profesörü Prabhu Rajagopal‘dan da bir açıklama geldi. Rajagopal, açıklamasında şu sözlere yer verdi:

“Sağlık, endüstri ve dijital medyadaki blok zinciri destekli bilgi sistemlerindeki çözümlerimizi test etme ve ölçeklendirme fırsatı beni özellikle heyecanlandırıyor.”

Birkaç ay öncesinde üniversitedeki araştırmacılar, blok zinciri tabanlı bir telefon uygulaması tanıtmıştı. BlockTrack isimli uygulama, müşterilerin ve kuruluşların tıbbı bilgilerini dijitalleştiriyor ve işliyor.

Diğer yandan, Hindistan’da kripto para birimlerine vergilendirme uygulanması üzerine konuşmalar yapılıyor. Hindistan Gelir Vergisi Departmanı, kripto alım satımlarından elde edilen kazançları vergilendirme konusunda istekli.

Yazar: Hazal Orta

Hırvatistan’ın Süpermarket Zinciri Konzum Kripto ile Ödeme Alıyor

24sata gazetesinin yayımladığı habere göre, Hırvatistan‘ın en büyük süpermarket zinciri Konzum, çevrimiçi mağazasında kripto para kabul etmeye başladı. Kabul edilecek kripto para birimleri arasında, Ethereum (ETH), Bitcoin (BTC), Ripple (XRP), Stellar (XLM), Tether (USDT), DAI ve Bitcoin Cash (BCH) yer alıyor. Hırvatistan’ın Süpermarket Zinciri Konzum Kripto Para Ödemelerini Başlattı 1 Aralık 2021 itibariyle, Hırvatistan merkezli ...

Bağlantıyı kopyala