Bitcoin (BTC) $ 61,956.60 0.27%
Ethereum (ETH) $ 2,417.87 0.04%
BNB (BNB) $ 562.82 0.80%
Solana (SOL) $ 142.65 0.54%
XRP (XRP) $ 0.530657 0.28%
Cardano (ADA) $ 0.349755 0.91%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108762 0.19%
Al veya Sat Paribu

Bitcoin Ar-Ge Merkezi Vinteum, Brezilya’ya Genişliyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Kripto şirketleri Latin Amerika genişlemelerine devam ediyor. Kâr amacı gütmeyen kuruluş, Latin Amerika’daki geliştiricileri desteklemek için Brezilya genişlemesini duyurdu.

Vinteum, Brezilya Operasyonlarına Başlıyor

Brezilya ve daha geniş olarak Latin Amerika bölgesindeki Bitcoin geliştiricilerini destekleme amacına sahip olan, kâr amacı gütmeyen bir Bitcoin araştırma ve geliştirme merkezi Vinteum, operasyonlarına başladı. Şirketin Brezilya operasyonlarını Lightning Labs kurucu ortaklarından Lucas Ferreira ve ZEBEDEE’den André Neves sırasıyla şirketin yönetici direktörü ve ortaklıklar direktörü olarak görev alacak. Vinteum’un misyonu, Brezilya ve Latin Amerika’daki açık kaynak geliştiricilerini Bitcoin ve Lightning Network üzerinde çalışmak için eğitmek ve finanse etmek olarak açıklanıyor.

bitcoin ar ge merkezi vinteum brezilyaya genisliyor 2

Bitcoin Ar-Ge merkezi Vinteum’un ilk sponsor grubu, Pfefer Capital’den kurumsal yatırımcı olan John Pfeffer, Xapo Bank kurucusu Wences Casares, Bitcoin Blockchain şirketi Ripio’nun CEO’su ve kurucu ortağı Sebastian Serrano ve kripto para borsası Okcoin olarak açıklandı. Vinteum’un şu anda elinde bulundurduğu toplam fon miktarı ise henüz açıklanmadı. Vinteum, lansmanı duyurmasının yanında ilk hibe sahibi olarak Bruno Garcia’yı seçtiğini açıkladı. Garcia bir Bitcoin Core geliştiricisi ve Brink hibe alıcısı olarak tanımlanabilir. Vinteum’un eğitim direktörü olarak görev alacak olan Garcia, gelecek vaat eden geliştiricileri eğitmek ve aynı zamanda diğer projeler için eğitim sunmak için çalışmalar yürütecek.

Yazar: Burak Köse

Yakılan Ethereum Miktarı 2.1 Milyon ETH’yi Aştı

Ethereum London Hard Fork’u ile birlikte, ağın arz talep dengesini sağlamak amacıyla geliştirilen ETH yakım protokolü, 5 Ağustos’tan bu yana düzenli olarak Ethereum (ETH) yakımlarına devam ediyor. Son olarak ETHBurn verilerine baktığımızda, yakılan toplam Ethereum miktarının 2.100.287 milyon ETH‘yi aştığını görüyoruz. Ek olarak toplam Ethereum miktarının haberimizin yazımı itibarıyla 6.7 milyar dolara tekabül ettiğini de belirtelim. Yakılan Ethereum ...

Bağlantıyı kopyala