Bitcoin (BTC) $ 62,171.66 0.97%
Ethereum (ETH) $ 2,420.61 1.24%
BNB (BNB) $ 564.24 2.04%
Solana (SOL) $ 144.60 2.89%
XRP (XRP) $ 0.534984 1.51%
Cardano (ADA) $ 0.355407 1.06%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109398 0.83%
Al veya Sat Paribu

Bitcoin Hapşırırsa Altcoinler Nezle Olur 

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto para dünyasına bambaşka bir bakış açısı getiren BTCafe’de bu hafta Çok Güzel Hareketler ekibinden Ezgi Özyürekoğlu ile kripto para muhabbeti yaptık. Firuze ile birlikte kripto para yatırımları, Bitcoin ve altcoinler hakkında kişisel yorumların havada uçtuğu bir program oldu

Nelerden Bahsedildi?

Firuze Özdemir, programın ilk bölümünde Ezgi Özyürekoğlu’ “Metaverse’ü biliyor Musun?” şeklinde bir soru sordu. Ezgi Özyürekoğlu Firuze Özdemir’in sorusuna şu şekilde yanıt verdi:

Metaverse’ü biliyorum aslında. Ayrıca sen sormadan ben söyleyim orada yaşamak isterim. Alternatif bir yaşam olduğu için. Hayal dünyası gibi neden kısıtlayalım bunu. Mesela metaverse dünyasında ülkede değiştirebilirim. bu çok güzel bir fikir.

Firuze Özdemir, İbrahim Türker kripto paralara nasıl yatırım yaptıklarını ve o süreçte neler yaşadıklarını sordu.Ezgi Özyürekoğlu soruya şöyle cevap verdi:

Benim karakterimde bir insan için yatırım konu farklı açılardan bakılabilir. 

Yazar: Sena Karakılıç

Airdrop Token Nedir?

Airdrop token, daha çok yeni kripto para projelerinin düzenlediği etkinlikler kapsamında kullanıcılara sunulan bedelsiz kripto paralardır. Airdrop token adı altında ayrıca bir kripto para yoktur. Airdrop etkinliklerinden elde edilen kripto paralara belki airdrop token denilebilir. Airdrop faaliyetleri genellikle piyasaya yeni adım atacak projeler tarafından düzenleniyor. Kripto para piyasasının bu denli büyümediği ve bu kadar kullanıcı ...

Bağlantıyı kopyala