Bitcoin (BTC) $ 61,855.57 0.89%
Ethereum (ETH) $ 2,396.01 1.42%
BNB (BNB) $ 560.26 0.47%
Solana (SOL) $ 142.25 1.21%
XRP (XRP) $ 0.533446 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.34808 1.40%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108211 2.09%
Al veya Sat Paribu

Bitcoin’de (BTC) olumlu gösterge

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Bir kripto gözlemcisinin yapmış olduğu teknik analize göre, Bitcoin (BTC) önümüzdeki haftalar için olumlu bir görünüm sunan üçgen formasyonda konsolide oluyor.

Lider kripto para birimi BTC, son yedi gün içerisinde 33 bin dolar ila 35 bin dolar arasında hareketlilik sergiledi. Bu fiyat aralığında işlem gören BTC, grafikte bir üçgen formasyonu oluşturdu.

Analistler ve kripto trader’ları, lider kripto para biriminin momentum gücünü ölçmek ve piyasa trendlerini takip etmek amacıyla fiyat modellerini inceliyor. Bir gözlemci, incelediği BTC grafiğinde, yükseliş potansiyeli taşıyan üçgen formasyonu oluştuğuna dikkat çekti.

BTC grafiğinden sinyal var: Üçgen kırılımı gelebilir

FxPro kıdemli piyasa analisti Alex Kuptsikevich, Bitcoin’in (BTC) 33 bin dolar ila 35 bin dolar arasındaki fiyat hareketliliğiyle birlikte üçgen formasyonu oluşturduğunu ifade etti. Kuptsikevich, bu tür konsodilasyon oluşumlarının genellikle yukarı yönlü bir kırılmayla sonuçlandığına dikkat çekti.

Kuptsikevich, BTC fiyatının 35 bin doların üzerine çıkmasıyla üçgenin kırıldığının teyit edileceğini ve 26.5 bin dolardan başlayan yükseliş senaryosunun devam edeceğini aktardı.

BTC üçgen yükseliş

Diğer taraftan analist, bu tarz yapıların kesin bir sonuç vermediğini ve yüksek olasılıkla işe yaradığını ifade etti. Daha önceki tecrübelere göre bu üçgenler, aşağı yönlü bir kırılım ile düşüş trendine de dönüşebilir.

Lider kripto para birimi Bitcoin, kurumsalların spot ETF başvurularıyla birlikte boğa koşusuna başladı. BTC, üçgen davranışına başlamadan önce 26.5 bin dolar seviyesinden 35 bin dolara yükseldi.

ozgur umut demirci

Yazar: Özgür Umut Demirci

Bitwise analisti, Bitcoin’in (BTC) 2024’te rekor kırmasını bekliyor

Bitcoin (BTC) ve altcoin’ler kabus gibi geçen 2022’nin ardından kârlı bir yılı geride bırakırken analistler önümüzdeki sene piyasanın ne yönde seyredeceğine dair tahminlerini art arda açıklıyor. Kripto varlık yöneticisi Bitwise’da çalışan kıdemli araştırma analisti Ryan Rasmussen, X (eski adıyla Twitter) hesabından yaptığı çoklu paylaşımda piyasanın 2024’de yükselmesi için farklı argümanlar ortaya koydu. Stablecoin’ler ödeme devlerinin ...

Bağlantıyı kopyala