Bitcoin (BTC) $ 62,124.64 0.20%
Ethereum (ETH) $ 2,428.49 0.33%
BNB (BNB) $ 562.80 0.12%
Solana (SOL) $ 144.13 0.34%
XRP (XRP) $ 0.530968 0.19%
Cardano (ADA) $ 0.349591 1.22%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10938 0.01%
Al veya Sat Paribu

Bitcoin’in son fiyat hareketinde ‘dipten al’ senaryosu

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Bitcoin (BTC), yüzde 7’ye yakın bir gerileme ile hareket ediyor. Lider kripto haber yazımındaki son rakamlara göre 42 bin doların biraz üzerinde seyrederken son fiyat hareketi ipuçlarını içinde barındırıyor.

Cointelegraph piyasa editörü Alain Scott’a göre, günlük grafikte gözlemlenen keskin BTC fiyat düşüşü, bir dip satın alma senaryosunun tüm özelliklerini taşıyor.

Scott, analizinde bu hareketin, son birkaç ayda oluşan yükseliş trendinde küçük bir geri çekilme olarak göründüğünü belirtiyor.

Scoott şöyle diyor:

Son dönemdeki düşüş, genel bir trendin tersine dönmesinden ziyade devam eden bir yükseliş trendi içinde kısa vadeli bir dalgalanma olabilir. Ancak önümüzdeki günlerde olabilecek daha fazla aşağı veya yatay yönlü hareketlerin de göz ardı edilmemesi gerek.

Kritik seviye neresi?

Bitcoin’in, genel yükseliş trendini durdurmadan daha da düşebileceğini belirten Scott’a göre, “42.000 doların üzerinde tutunabilmesi, bunun sadece kısa vadeli bir düşüş olduğu ve genel olarak yükselişe doğru devam ettiği argümanını daha da güçlendirecek”.

Yazar: BTCHaber

Türkiye’de Bitcoin ile ödeme kabul edilir mi? | Kapital

Burak Dalgın: Kripto Yasası Gecikmiş Bir Adım BTCHaber TV’de Emirhan Erdoğan’ın konuğu olan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Burak Dalgın, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kabul edilen Kripto Yasası hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu. Dalgın, yasanın gecikmiş bir adım olduğunu, ancak yine de olumlu bir düzenleme getirdiğini belirtti. Türkiye’nin Atılım Yapması Gerekiyor Burak Dalgın, Türkiye’nin mevcut durumu ...

Bağlantıyı kopyala