Bitcoin (BTC) $ 62,147.65 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,422.59 0.20%
BNB (BNB) $ 566.30 1.78%
Solana (SOL) $ 143.53 0.01%
XRP (XRP) $ 0.533126 0.11%
Cardano (ADA) $ 0.352238 0.35%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109992 0.82%
Al veya Sat Paribu

Bitfarms’ın COO’su Terfi Ettirildi

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Son dönemde kripto şirketleri dünya genelinde yaşanan ekonomik sıkıntılar ve kripto para piyasalarındaki düşüşler nedeniyle zor günler geçiriyordu. Bitcoin madencilik şirketi Bitfarms ise bu zorlu dönemde bir yöneticisini terfi ettirdi.

Bitfarms Bir Yöneticisi Terfi Ettirdi

Bitcoin madencilik şirketi Bitfarms, eski CEO’su Emiliano Grodzki’nin görevinden istifa etmesinin ardından CEO’luk görevine yeni birisini getirdi. Şirket tarafından yapılan açıklamada şirkette COO’luk görevi yapan Geoffret Morphy, yeni CEO oldu.

bitfarmin coosu terfi ettirildi 2

Şirketten yapılan açıklamada, daha önce COO olarak görev alan Morphy’nin şirketin başkanı olarak kalmaya devam edeceği duyuruldu. Şirketin eski CEO’su Grodzki ise yönetim kurulunda direktör olarak kalmaya devam edecek ve Nicolas Bonta ise yönetim kurulu başkanlığından yönetim kurulu başkanlığına geçiş yapacak.

Bitfarms ayrıca 2017 yılında Grodzki ve Bonta tarafından Quebec merkezli olarak kuruldu. Konu hakkında açıklama yapan Morphy şu ifadeleri kullandı:

İşletme verimliliği, maliyet kontrolleri, kurumsal yönetişim ve çeşitlendirilmiş bir yeterince kullanılmayan enerji kaynakları portföyüne verdiğimiz önemin ve bizi her ortamda başarıya ulaştırmamızın nedeni, zorlu zamanlarda tam da budur.

Yazar: Burak Köse

Ripple ve Binance, 100 Milyon XRP Kaydırdı

Whale Alert tarafından paylaşılan verilere göre, Ripple ve Binance, son 20 saatte 100 milyon XRP kaydırdı. Haberin yazıldığı tarih itibariyle, XRP fiyatı doların üzerinde işlem görüyor. Coinmarketcap verilerine göre, en değerli 10 kripto para sıralamasında XRP ile SOL rekabeti sürüyor. Kısa süre önce altıncılık koltuğunu geri alan XRP, koltuğu yeniden SOL’a kaptırdı. Ripple ve Binance ...

Bağlantıyı kopyala