Bitcoin (BTC) $ 61,864.58 0.74%
Ethereum (ETH) $ 2,403.77 0.94%
BNB (BNB) $ 561.28 0.95%
Solana (SOL) $ 141.78 1.27%
XRP (XRP) $ 0.529598 0.93%
Cardano (ADA) $ 0.347451 1.13%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108484 1.09%
Al veya Sat Paribu

BitMEX kurucusu, Bitcoin’de (BTC) yükseliş bekliyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto para borsası BitMEX kurucusu ve milyarder Arthur Hayes, son gelişmelerin ardından Bitcoin (BTC) fiyatına dair beklentisini paylaştı.

Makroekonomik verileri takip eden Hayes, X hesabından (eski adıyla Twitter) yaptığı açıklamada, ABD’de dolar likiditesinin yükselişine dikkat çekti. BitMEX kurucusuna göre dolara erişimin kolaylaşması Bitcoin fiyatına olumlu yansıyacak.

“ABD Hazine Bakanı Yellen’ın finansal varlıklar için yaptığı hamleleri takip ediyorum. Kafanız karışmasın, dolar likiditesi artıyor ve Bitcoin yükselişe geçecek.”

Arthur Hayes’in paylaştığı grafiğe göre haziran ortasında negatif seyreden dolar likidite endeksi günümüzde 600 puanın üzerine çıktı. Bu süreçte piyasa değeri en büyük kripto Bitcoin ise yüzde 41 değer kazandı.

Ünlü kripto milyarderinin ABD Hazine Bakanı Janet Yellen için kullandığı ‘kötü kız’ ifadesi ise dikkatlerden kaçmadı. Kripto paralar hakkında verdiği ihtiyatlı demeçlerle tanınan Yellen, sektörün ülke çapında topyekün düzenlenmesini talep ediyor. Hazine Bakanı, özellikle ülkede faaliyet gösteren kripto para borsalarının kurallara uyması gerektiğini sık sık dile getiriyor.

bugra cimen

Yazar: Buğra Çimen

PancakeSwap NFT Pazar Yeri için Düğmeye Basıldı

Binance Smart Chain tabanlı otomatik piyasa yapıcı PancakeSwap, yeni bir NFT pazar yeri için düğmeye bastı. Twitter hesabından yapılan duyuruya göre bunun için tarih 22 Eylül olarak belirlendi. NFT pazar yerindeki ilk koleksiyon, PancakeSquad NFT olacak. PancakeSwap NFT Pazar Yerinin Ücretleri Ne için Kullanılacak? NFT pazarının ve aynı zamanda PancakeSquad NFT’lerinin ücretleri; CAKE’i geri alabilmek ...

Bağlantıyı kopyala