Bitcoin (BTC) $ 61,984.61 0.28%
Ethereum (ETH) $ 2,417.55 0.82%
BNB (BNB) $ 564.77 2.28%
Solana (SOL) $ 143.21 0.69%
XRP (XRP) $ 0.531583 0.62%
Cardano (ADA) $ 0.350756 0.39%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109651 1.62%
Al veya Sat Paribu

Bitstamp, Aylar Sonra Shiba Inu’yu (SHIB) Yeniden Listeliyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto para borsası Bitstamp, geçtiğimiz yılın sonlarında Shiba Inu’yu (SHIB) listeleyeceğini açıklamıştı. Bitstamp’ın bu sözünün üzerinden tam altı ay sonra Bitstamp, SHIB listelemesine başladı.

Shiba Inu (SHIB) Artık Bitstamp Üzerinde Listeleniyor

Pek çok kripto para borsası tarafından listelenen Shiba Inu (SHIB) artık Bitstamp tarafından da listeleniyor. Yapılan bu son listeleme, Shiba Inu topluluğunun başarısı olarak görülüyor. Kripto borsa tarafından yapılan Bitstamp blog paylaşımına göre, Shiba Inu’nun listelendiği belirtildi. Borsa açıklamasında SHIB transferlerinin 6 Haziran 2022’de başlayacağını ve 7 Haziran 2022 tarihinde ise limitli modun başlayacağını belirtti.

bitstamp aylar sonra shiba inuyu shib yeniden listeliyor 2

Bitstamp tam ticaret sürümü için kesin bir tarih vermekten çekindi. Bunun yerine borsa, “sipariş defterleri yeterli likiditeyi topladıktan sonra” ifadesi kullanıldı. Bitstamp, SHIB/EUR ve SHIB/USD ticaret çiftlerini destekleyeceğini belirtti. Aralık 2021’de Shiba Inu listelemesini duyuran Bitstamp, daha sonrasında bu lansmanı hiçbir zaman nedeni açıklanmayan teknik zorluklar nedeniyle erteledi. Yapılan son duyuruda da lansmanın neden geciktiğine de değinilmedi. İlk olarak 2011 yılında kullanıma sunulan Bitstamp, ilk kripto para borsalarından birisi olarak karşımıza çıkıyor.

Yazar: Burak Köse

Tornado Cash yaptırımlarına sert itiraz

Blockchain Association (Blockchain Derneği), kripto mikseri Tornado Cash’e uygulanan yaptırımlar için harekete geçti. Kuruluş, yaptırımlar nedeniyle ABD Hazinesi Yabancı Varlıklar Kontrol Ofisi’ne (OFAC) dava açan altı davacıya destek verdi. ABD temyiz mahkemesine sunulan başvuruda, OFAC’ın yaptırım kararının yalnızca hukuka aykırı olmadığı, aynı zamanda yasal yetkisini aştığı belirtildi. Kararın keyfi olduğuna dikkat çekilirken, anayasaya aykırı olduğu ...

Bağlantıyı kopyala