Bitcoin (BTC) $ 61,979.61 0.29%
Ethereum (ETH) $ 2,418.99 0.07%
BNB (BNB) $ 562.89 0.05%
Solana (SOL) $ 143.20 0.67%
XRP (XRP) $ 0.531046 0.33%
Cardano (ADA) $ 0.34943 1.22%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108856 0.31%
Al veya Sat Paribu

Bitwise yöneticisinden spot Ethereum ETF sinyali

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Bitwise yöneticisi Katherine Dowling, SEC ile ETF ihraççıları arasındaki buzların erimesiyle spot Ethereum ETF’lerin ufukta görünmeye başladığını dile getirdi.

Kripto para piyasası çalkantılı süreçlerden geçerken, gözler spot Ethereum ETF’lere çevrildi. Kripto analistlerine ve uzmanlara göre, spot Ethereum ETF’ler piyasaya sürüldükten sonra kripto para piyasası canlanacak. Özellikle altcoin’ler için beklentiler bir hayli büyük.

ETF ihraççısı Bitwise’ın baş uyum sorumlusu Katherine Dowling, Bloomberg’e verdiği demeçte spot ETH ETF’ler hakkında yorum yaptı.

Bitwise yöneticisi: Spot Ethereum ETF’ler yakında!

Bitwise’ın baş uyum sorumlusu Katherine Dowling, S-1 dosyalarındaki değişikliklerde, ihraççılar ve SEC arasında daha az sayıda konunun incelendiğini belirtti. Dowling’e göre, lansman için gerekli şartların büyük çoğunluğu çözüldü.

Dowling, S-1 dosyasından yola çıkarak spot Ethereum ETF’lerin piyasaya sürülmesi hakkında yorumda bulundu. Bitwise yöneticisi, “Tüm işaretler, yakın olduğumuz yönünde. Lansmanda bitiş çizgisine çok yakınız.” dedi. Dowling, her ne kadar lansmanın yaklaştığını belirtse de net bir tarih vermedi.

Bitwise yöneticisinin bahsettiği S-1 dosyaları, ihraççıların planladıkları menkul kıymetler hakkında bilgi vermesini sağlıyor. ABD’li düzenleyici kurum SEC ise tüm bilgileri kontrol ettikten sonra piyasaya sürülmesine onay veriyor.

SEC Başkanı Gary Gensler, daha önce verdiği bir demeçte, Ether ETF’lerin yaz aylarında piyasaya sürüleceğini belirtmişti.

Dowling, herkesin farklı bir tarih algısı olduğunu ve Ether ETF maratonunun ihraççılar için engebeli olduğunu dile getirdi. Dowling, “İhraççılar için biraz uzun ve sıcak bir yaz oldu.” şeklinde yorum yaptı.

İhraççılar, spot ETH ETF onayının ardından lansman için altı haftadır bekliyor.

Dowling, SEC’nin Bitcoin ve Ether dışındaki ETF ürünleri için de tartışmalara açık olduğunu belirtti. Yeni ürünlere sıcak bakan SEC’nin Solana ETF’lerini de onaylayabileceği konuşuluyor.

ozgur umut demirci

Yazar: Özgür Umut Demirci

Lumoz’un Quidditch Test Ağı başarıyla sona erdi: Ana ağın 4. çeyrekte açılması bekleniyor!

Sevgili Lumozcular, Lumoz Quidditch teşvik test ağının son turunun 27 Eylül saat 16:00’da (UTC+8) resmi olarak sonuçlandığını duyurmaktan heyecan duyuyoruz. Bu etkinlik 27 Ağustos’ta başladı, bir ay sürdü ve düzenli kullanıcılar, seçkin proje ekipleri, zkVerifier düğümleri, geliştiriciler ve daha fazlasının coşkulu katılımını çekti. Bugün, Quidditch test ağının kayda değer başarılarını paylaşmaktan ve test ağından gelecekteki ...

Bağlantıyı kopyala