Bitcoin (BTC) $ 62,124.64 0.20%
Ethereum (ETH) $ 2,428.49 0.33%
BNB (BNB) $ 562.80 0.12%
Solana (SOL) $ 144.13 0.34%
XRP (XRP) $ 0.530968 0.19%
Cardano (ADA) $ 0.349591 1.22%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10938 0.01%
Al veya Sat Paribu

BlackRock ve VanEck’ten ETF için son dakika değişikliği

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Varlık yönetim şirketleri, spot Bitcoin ETF’i için son değişikliklerini Menkul Kıymet ve Borsalar Komisyonu’na (SEC) bildirdi.

BlackRock ve VanEck, SEC’nin değişiklik için belirlediği son tarih olan 29 Aralık’ta yeni S-1 başvuru formlarını regülatöre teslim etti.

SEC, spot Bitcoin ETF başvurularını Ocak 2024’te değerlendirecek.

VanEck, yaptığı değişiklikte SEC’nin talebine uygun olarak “yetkili bir katılımcı” (AP) ekledi. Şirket yine regülatörün talebi doğrultusunda hisselerin satılması halinde yalnızca nakit ödeneceğini açıkladı.

Bu karar, yatırımcıların hisselerini satması durumunda direkt olarak BTC alamayacağı anlamına geliyor.

BlackRock’ın değişikliğin de AP yer aldı. Şirket daha önce nakit ödeneceğini açıkladığından daha fazla değişiklik yapmadı.

İlk olarak Haziran ayında ETF başvurusu yapan BlackRock’ın yöneticiler, aralık ayı içinde SEC ile iki kez toplantı yaptı.

Bloomberg’ün ETF analisti Balchunas, spot Bitcoin ETF başvurularına ilişkin kararın 10 Ocak’a kadar verilmesini beklediğini dile getirdi.

Yazar: Cem Yavuz

Pavilions Hotels & Resorts Kripto Para ile Ödeme Kabul Edecek

Dünyaca ünlü tatil köyü zinciri Pavilions Hotels & Resorts kripto para kabul edeceğini açıkladı.  Şirketin Asya genel müdürü Scot Toon yaptığı açıklamada yarından itibaren müşterilerin konaklama için kripto para kullanabileceklerini duyurdu. Bu hizmet için İngiliz ödeme sağlayıcısı Coindirect ile anlaşan şirket, Bitcoin, Ethereum ve kırktan fazla kripto para biriminde ödeme alacak. Bununla birlikte şirket, müşterilerinin ...

Bağlantıyı kopyala