Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

Blockchain Projesi Elrond Metaverse’e Odaklanacak

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Metaverse son dönemlerde şirketlerin dikkatini oldukça yüksek oranda çekmiş durumda. Bir taraftan şirketler ticari marka başvurularını yaparken, diğer yandan yatırımcılar yatırımlarını artırıyor. Son olarak Blockchain projesi Elrond da metaverse odağını yansıtmak için adını MultiversX olarak değiştirdi.

Blockchain Projesi Elrond Metaverse'e Odaklanacak

Elrond Yeni Markalaşma ile Metaverse’e Odaklanacak

Şirketler oldukça büyük bir değişimden geçiyor. Sistemlerine Blockchain teknolojisi entegre edenler, yeni şirketleri satın alanlar ve çok daha fazlası… Bununla birlikte Blockchain projeleri de kendilerini metaverse’e optimize etmeye çalışıyorlar. Metaverse, internetin teorik olarak iş, oyun, sosyalleşme ve etkinlikler için kullanılabilecek sürükleyici bir sanal ortam haline geldiği kavramsal bir dünya olarak günden güne bilinirliğini artırıyor. İlk olarak Neal Stephenson’ın 1992 tarihli “Snow Crash” romanında kullanılan ‘metaverse’ terimi, günümüzde şirketlerin ismine ilham oluyor.

Marka değişikliği yapan Elrond ise geçen yıl metaverse ile ilgili hedeflerini yansıtmak için Meta olarak yeniden adlandırılan sosyal medya devi Facebook’un stratejisini takip ediyor.

Yazar: Cem Arslan Kurt

Spot Ethereum ETF’lerinde kan kaybı devam ediyor

2 Ağustos’ta, Amerika Birleşik Devletleri’nde yer alan spot Ether borsa yatırım fonları (ETF’ler) dikkat çekici hareketlere sahne oldu. Grayscale Ethereum Trust’tan (ETHE) büyük miktarda çıkış gerçekleşti. Söz konusu çıkışlar toplamda 2,1 milyar dolara ulaştı. SoSoValue tarafından sağlanan bilgilere göre, 2 Ağustos’ta spot Ether ETF’lerinden toplamda 54 milyon doları aşan net çıkışlar kaydedildi. Bu çıkışların büyük ...

Bağlantıyı kopyala