Bitcoin (BTC) $ 61,918.59 0.76%
Ethereum (ETH) $ 2,399.11 1.32%
BNB (BNB) $ 561.57 0.85%
Solana (SOL) $ 142.40 1.05%
XRP (XRP) $ 0.534436 0.52%
Cardano (ADA) $ 0.348898 1.03%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108507 1.25%
Al veya Sat Paribu

BlockFi, Neuberger Berman ile Güçlerini Birleştiriyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Kripto lending şirketi BlockFi, yeni kripto varlık yönetimi ürünleri geliştirmek için özel yatırım yöneticisi Neuberger Berman ile ortaklık kurduğunu açıkladı. Yeni girişimin adı BlockFi nb olarak ayrı bir varlıkta yer alacak.

Yeni varlığın başkanı Greg Collett, BlockFi nb’nin borsada işlem gören ETF’lerin geliştirilen ürünler arasında olabileceğini belirtirken, şu ifadeleri sözlerine ekledi:

“Bu yeni ortaklığın, yatırımcılarımıza aracılık hesaplarındaki dijital varlıkların performansına düşük maliyetli ve kolay erişim sağlayabilmemiz için hali hazırda piyasada yer alan ürünleri iyileştirmemize yardımcı olacağına inanıyoruz.”

blockfi neuberger berman ile guclerini birlestiriyor 1

BlockFi ve Neuberger Berman, Yeni Projeler için Birleşiyor

400 milyar dolar boyutunda bir varlık yöneticisi olan Neuberger Berman, yakın zamanda 164 milyon dolarlık emtia fonunun stratejisini değiştirerek varlıklarının yüzde 5 kadarının Bitcoin vadeli işlemlerinde ve fonlarında tutulmasına izin vermişti.

Ek olarak fon, 11 Ağustos’ta türev ürünler aracılığıyla Bitcoin ve Ethereum (yüzde 4,99) maruziyetini takip etmek için adımı atmıştı. Fakat şu anda Ethereum konusunda herhangi bir bilgi verilmedi.

Bazı ETF’ler şu anda fonun beyaz listesinde olsa da, muhtemelen yasal endişeler nedeniyle dijital varlıklara doğrudan yatırım yapamıyor. Fakat henüz kısa bir süre önce onaylanan ETF onayı ile birlikte yakın zamanda daha geniş varlık ürünlerinin piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Yazar: Cem Arslan Kurt

Bitcoin maksimalisti Ether’i hedef aldı: Sıfıra düşecek

Sık sık altcoin’leri kötüleyen Max Keiser, geçtiğimiz gün tekrar sahneye çıktı. Bitcoin maksimalisti, Ether’in (ETH) Bitcoin karşısında sıfıra doğru ilerlediğini söyledi. X platformunda 500 binin üzerinde takipçisi bulunan Keiser, geçtiğimiz gün Ether hakkında çarpıcı bir yorum yaptı. Keiser, ETH‘nin merkeziyetsiz olduğunu ve BTC gibi bir emtia olmadığını aktardı. Keiser, Ether’in emtia olmadığını savundu Max Keiser, ...

Bağlantıyı kopyala