Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

Blockware Analistinden Bitcoin için Boğa Senaryosu Yorumu

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Kripto para piyasasında gözler, gelecek bir istikrarlı yükselişe çevrilmiş durumda. Herkesin kripto para piyasasından böyle bir beklentisinin olduğu bu dönemde Blockware baş analisti Will Clemente de Bitcoin için bir boğa senaryosu yorumu yaptı.

Blockware Analisti: Bitcoin için Boğa Senaryosu 47.000 Dolardan Sonra Mümkün

Blockware baş analisti Will Clemente, Twitter üzerinden Bitcoin için bir grafik yayınladı ve bazı yorumlarını takipçileriyle paylaştı.

Atılan tweette şu sözlere yer veriliyor:

“Bitcoin fiyatı şu anda 47.000 dolarlık kısa vadeli sahip maliyet temeli ile 40.000 dolarlık HODLer zımni fiyatı arasında hassas bir denge buluyor. Yükseliş senaryosu, STH maliyet tabanının üzerinde bir baskı olurken, aşağı yönlü bir kesişme, olası bir teslimiyetin işareti olacaktır”

Maliyet esası terimi, yatırımcıları bir varlığa ortalama giriş fiyatını tanımlamak için kullanılıyor. Kısa vadeli sahip maliyet temeli, kısa vadeli Bitcoin sahiplerinin ortalama girişinin şimdilerde 47.000 dolar seviyesinde olduğunu gösteriyor.

Bir diğer metrik olan HODLer zımni fiyat ise bir metriğin yükselmesine neden olan tasfiye sayısını ölçerek sahiplerinin davranışını yansıtan bir metrik olarak tanımlanabilir. Kripto para birimlerinin hareketsiz kalması durumunda bu metrik düşüş gösterir.

HODLer’ın zımni fiyat metriği, kısa vadeli mal sahibi maliyet esasını aşarsa, piyasa, fiyat üzerinde muazzam bir baskı yaratan tasfiye hacminde bir artış beklemeli.

Yazar: Hazal Orta

Güney Kore Merkez Bankası Yetkilisi CBDC Çalışmalarını Kıyasladı

Bir merkez bankası dijital para birimi (CBDC) üzerinde çalışan ülkelerin arasında Güney Kore de yer alıyor. Güney Kore CBDC çalışmaları ile ilgili bilgi veren son isim Kore Merkez Bankası (BOK) başkan yardımcısı Bae Joon-suk oldu. Güney Kore CBDC Çalışmaları Ne Durumda? Kore Merkez Bankası (BOK) başkan yardımcısı Bae Joon-suk, merkez bankasının ödeme ve uzlaştırma sistemleri ...

Bağlantıyı kopyala