Bitcoin (BTC) $ 61,918.59 0.76%
Ethereum (ETH) $ 2,399.11 1.32%
BNB (BNB) $ 561.57 0.85%
Solana (SOL) $ 142.40 1.05%
XRP (XRP) $ 0.534436 0.52%
Cardano (ADA) $ 0.348898 1.03%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108507 1.25%
Al veya Sat Paribu

Blur’un Anonim Kurucusu, Gerçek Kimliğini Açıkladı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Blur rüzgarı NFT dünyasını kasıp kavuruyor. Blur, geçen iki aylık performansı ile ticaret hacmini ikiye katlamayı başardı. Bir haftada 460 milyon dolarlık NFT ticaretine ev sahipliği yapan Blur, sektörün başat oyuncusu OpenSea’yi (107 milyon dolar) neredeyse beşe katladı. Performansı dikkat çekmeye devam eden Blur ile ilgili bir gizem daha ortadan kalktı. Blur kurucusu Pacman, 401 gün sonra gerçek kimliğini açıkladı.

blurun kurucusu gercek kimligini acikladi3

İşte Blur’un Kurucusu Tieshun Roquerre

Blur‘un Pacman (Tieshun Roquerre) ismini kullanan kurucusu gerçek kimliğini açıkladı. Roquerre, kişisel Twitter hesabından fotoğrafını da paylaştı. Pacman, Blur’u oluşturma sürecinde gizli kalma mahremiyetinden keyif aldığını ancak platformun büyümesi ile kimliğini açık olarak paylaşmanın zamanı geldiğini ifade etti.

Tieshun Roquerre, 17 yaşında ‘Y Combinator’a girmek için liseden ayrıldığını paylaştı. Blur‘un kurucusu, MIT’de bilgisayar bilimi ve matematik okuduğunu ancak daha sonra ayrılarak Namebase’i kurduğunu açıkladı. Son olarak Namebase’i Namecheap’e sattığını bildiren Roquerre, NFT’leri büyütmek için toplulukla birlikte Blur oluşturmaya devam edeceğini ifade etti. Diğer yandan Blur, ikinci sezonda 300 milyondan fazla Blur token dağıtılacağını da duyurdu.

Yazar: Göker Bilgiç

FEAR Coin Nedir?

FEAR coin, blockchain teknolojisini kullanan ve oyun sektöründe hizmet veren bir platformda kullanılan kripto paradır. Korku oyunu temasını tercih etmesi nedeniyle İngilizcede korku anlamına gelen “fear” ifadesini tercih eden proje piyasaya farklı bir bakış açısı kazandırıyor. Kripto para piyasasında son zamanlarda yeni trendler meydana geldi. Bunlardan birisi de oyunculuk alanıyla ilgili. Küresel Covid salgınının da ...

Bağlantıyı kopyala