Bitcoin (BTC) $ 61,901.59 0.13%
Ethereum (ETH) $ 2,416.01 0.36%
BNB (BNB) $ 562.46 1.04%
Solana (SOL) $ 142.48 0.08%
XRP (XRP) $ 0.529275 0.22%
Cardano (ADA) $ 0.349312 0.59%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10881 0.42%
Al veya Sat Paribu

Bonk Inu’dan NFT Adımı: Magic Eden’da Üretecek

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Son günlerde piyasanın yeni fenomeni Bonk Inu’dan NFT hamlesi geldi. Solana tabanlı token Bonk Inu (BONK), NFT pazar yeri Magic Eden‘da 15.000 parçadan oluşan NFT koleksiyonu üretecek. NFT koleksiyonu Twitter gibi sosyal ağlarında kullanılması için ‘profil resmi’ olarak biçimlendirilecek ve herhangi bir sanat temeli olmayacak.

Dogecoin ve Shiba Inu gibi bir meme token olan Bonk Inu, 25 Aralık’ta piyasaya sürülmüştü. Kısa sürede yüzde 3000’i aşkın fiyatlanan BONK, zirveden yüzde 70 aşağı düşmüştü. NFT‘lerin Solana tabanlı BONK’un daha fazla kullanılmasına yardımcı olabileceği belirtiliyor.

bonk inudan nft adimi magic edenda uretecek2

Bonk Inu NFT’leri Hakkında Tüm Detaylar

Coindesk’te yer alan haberde, NFT’leri basmak için kullanılan tüm BONK’ların kalıcı olarak yakılacağı belirtildi. Koleksiyon ‘Fracture ve ‘Gods’ projelerinin arkasındaki John Le ve OMNI yaratıcısı stüdyosu dahil olmak üzere Solana topluluğu sanatçılarını bir araya getirecek.

BONK, arzının yüzde 50’sini Solana topluluğuna dağıtacağını duyurmuş ve günlük 10 milyon dolara kadar yükselen hacimlere ulaşmıştı.

Koleksiyonun bir kısmı projeyi ve stüdyoyu destekleyen Gods sahiplerine bırakılırken, 8.000’den fazlası BONK tutan cüzdanlar için üretilecek. Koleksiyon için mint ücreti ise 25 dolar değerinde BONK olarak belirlendi.

‘Gods’ NFT koleksiyonunun sahipleri, BONK koleksiyonlarını ilk basabilenler olacak. Satışlardan elde edilen telif ücretlerinin yarısı da sonsuza kadar BONK satın almak ve yakmak için kullanılacak. NFT sahiplerinin Bonk Inu geleceği için oy hakkı olmayacak.

Yazar: Göker Bilgiç

Paribu Sponsorluğunda #KriptoVeteran Buluşmalarının Üçüncüsü Salı Günü Gerçekleştiriliyor

Blockchain ve Kripto Para dünyasının tanınmış üç ismi Paribu sponsorluğunda BTCHaber’in online canlı yayını KriptoVeteran’da buluşuyor. Bir önceki yayınının 14 Temmuz tarihinde gerçekleştirildiği KriptoVeteran buluşmaları, bu kez de 1 Eylül Salı günü gerçekleşecek yayınla ekranlara gelecek. Sektörün birbirinden değerli üç ismi; Cemil Şinasi Türün, Erkan Öz ve İsmail Hakkı Polat bu yayında bir araya gelerek ...

Bağlantıyı kopyala