Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

Boyner, NFT Temalı Ürünler Çıkarmaya Hazırlanıyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Her gün yeni bir şirketin NFT dünyasına adım attığına hep birlikte şahit oluyoruz. NFT sektörünün gelişmesi ile beraber birçok dev marka da NFT işbirlikleri gerçekleştiriyor. Bu kez bir NFT adımı da Türkiye’nin önde gelen tekstil markalarından biri olan Boyner‘den geldi.

Boyner’den NFT Adımı

NFT sektörüne olan ilgi her geçen artıyor. Bu artış ile beraber pek çok kişi, kurum ve şirket bu alanlara yönelmeye başladı. Bilindiği üzere şu ana kadar birçok dev marka NFT alanına adım atmış durumda. Bu kez Boyner yaptığı bir ortaklık ile NFT alanına dahil oluyor.

boyner nft temali urunler cikarmaya hazirlaniyor

Boyner, karikatürist Selçuk Erdem‘in oluşturduğu Fluffy Polar Bears NFT koleksiyonu ile yeni bir anlaşma yaptığını duyurdu. Söz konusu bu anlaşma kapsamında NFT koleksiyonun eserlerinin yer aldığı tekstil ürünleri Boyner’in mağazalarında satışa sunulması bekleniyor.

Boyner ve Fluffy Polar Bears NFT koleksiyonu ortaklığı, koleksiyonun Twitter hesabından paylaşıldı. Yapılan açıklama ise şu şekilde:

Kutup ayıları ve birbirinden farklı tasarımları ile Boyner X Fluffy Polar Bears NFT koleksiyonu çok yakında sadece Boyner mağazalarında ve Boyner online’da.

 Son olarak hatırlatmak gerekirse geçtiğimiz hafta popüler kültür sanat ve edebiyat dergisi Kafa da NFT projesini duyurmuştu.

Yazar: Sena Karakılıç

Bitcoin Gökkuşağı Grafiği Nedir?

Bu yazımızda Bitcoin Rainbow Chart olarak da bilinen Bitcoin Gökkuşağı Grafiği nedir, nasıl çalışır, nasıl kullanılır, kim tarafından geliştirildi gibi konulara yakından bakacağız. Bitcoin gökkuşağı grafiği BTC’nin zaman içerisindeki performansını görselleştirmek için kullanılan bir araçtır. Bitcoin Rainbow Chart farklı fiyat aralıklarını temsil etmek için renk kodlu bir spektrum kullanır ve Bitcoin fiyatının tarihsel trendlere göre ...

Bağlantıyı kopyala